Hemliga inspelningar

Innehåller affiliate-länkar

Hur trevligt att Stockholm har bjudit på två dagar i raken men lite sol (okej bortse från idag...världens tråkigaste väder). Man blir ju så himla mycket lyckligare. Eftersom vårat hus typ ligger på ett berg så har vi sol konstant då det är sol, vilket är så jävla lyxigt. Det börjar med att lysa in i köket och avslutas i vardagsrummet. så även om jag är hemma mycket får jag ta del av mycket sol ändå

Igår behövde jag iallafall fota lite samarbeten, lämna tillbaka lite grejer som jag köpt till Todd som ej passa och gratta min bästis som fyllde år. Kan inte fatta att vi är 26 år nu? Börjar bli gamla..

Började iallafall dagen med en röbetslatte på Haymarket. Jag hade sett dom innan så ville verkligen testa men tyvärr var det super mycket socker i den så tog en klunk sen fick jag helt enkelt avstå men den var ändå inte riktigt i min smak. Btw hur går sockerförbudet för er? Jag är nu inne på min 21 dag och är så jävla sugen på 1 december så jag kan få äta lite lussebullar och pepparkakor!!

Kavaj/jacka - Här (reklamlänk) / Jeans -Levi's (gamla) / tröja - HÄR (reklamlänk)

Idag har jag trots att jag sminkat mig och jobbat hela dagen inte fotat någonting. Dels för att min dag gick lite fel och sen för att jag har varit och spelat in en hemlig grej (ni kommer få veta senare i december). Sen hämtade jag ut paket, preppade inför samarbeten och har lagt fram en outfit till morgondagens lunch (vi ska äta julbord på Hallwylska, och just nu i skrivande stund inser jag att jag kommer behöva motstå alla frestelser där? hur fan ska det gå?)

Nu blir det broccoli soppa återigen till middag (rester från gårdagen) och PH finalen. Nej vi såg den inte igår då jag somnade innan 22:00 men ja alla har redan spoilat exakt var som hänt :)

Gillar

Kommentarer

Corre
Corre,
Så fin bebis du har
loveit2.bloggo.nu
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229