Hungrig hela tiden & nya rutiner

God morgon hjärtan, Även om jag inte haft något speciellt inbokat denna vecka så går dagarna i ett.. men något jag iallafall lyckats klämma in är myskväll med två favoriter. Vi lagade bönpasta med tonfisk i tomatsås. Låter nog inte så gott men det var det, och nyttigt! Jag har kommit in så bra i träningen men det resulterar i att jag är hungrig non stop. Jag har inte varit förberedd på det så har typ hävt i mig det som legat närmst när hungern tagit över (vilket ofta blir godis och så). Ska försöka bli bättre nu och stoppa ner någon frukt och en bar i väskan så jag slipper det här äckliga sockret, blir så trött av det också.

Förutom att jag tränat (och varit hungrig hela dagarna) så har jag även kört en sorts hud detox denna vecka som jag ska försöka köra 1 gång i månaden nu.. Jag varken använt brun utan sol, nagellack eller så mycket smink (utom idag då jag ska på event ikväll). Istället för nagellack har jag använt en olja från Essie och så har jag kört på mycket återfuktning. Fick hem lite grejer från Spalt PR som jag testade också. Blandannat den "läppmasken" jag har på bilderna haha men även en mask som man ska dra bort och få bort porer. Vet inte om det blev någon skillnad utan får be mami kolla när hon gör ansiktsbehandling på mig imorgon.

Ps. Ta in den svarta masken över "känsliga" hudområden. Exempelvis är ju mina kinder väldigt känsliga för peeling, olika produkter och ja dom blir lätt röda och just denna mask gjorde lite ont på kinderna.

Nu ska jag slänga i mig något snabbt till lunch sen ha ett par möten innan jag ska springa till Vass PR för att skicka budet till tjejen som vann Instagram tävlingen :) Ikväll ska jag, Hanna och Molly på ett event som Finest håller i (dom byter dock namn till Lifestyle snart) för att tala om nomineringarna till finest awards (Lifestyle awards?)

Gillar

Kommentarer

ElinaMagnusson
ElinaMagnusson,
linndiss
linndiss,
åh måste få uppdatering om hur huden kändes efter en veckas detox, jäkligt smart idé
nouw.com/linndiss
amandanahlin
amandanahlin,
åh såg riktigt gott ut! 😍
nouw.com/amandanahlin
emmaliindstrom
emmaliindstrom,
mammaslillaparla
mammaslillaparla,
Recept på tonfiskpastan?😋 Behöver verkligen äta nyttigare som blivande trebarnsmamma med bebis i magen💗
nouw.com/mammaslillaparla
Johannabrege
Johannabrege,
zetrah
zetrah,
Mysig bild 😊
nouw.com/zetrah
nomiesunesson
nomiesunesson,
så gott det ser ut!
nouw.com/nomiesunesson
stallliv
stallliv,
Mmm ser gott ut 😊
nouw.com/stallliv
Anna5
Anna5,
ser såå gott ut!