Hur får man tiden att gå med barn regninga dagar?

Tog nyss denna bild, ett trött ansikte som somnade och dreglade lite när jag nattade T för jag är så jävla trött men ska äta lite polarmackor med smör och ost och never stop till efterrätt hii. jaja får alltid så mycket frågor om det här setet och ja det är ju tamigfan både snyggt och det skönaste jag äger haha. Tröjan hittar ni här här (reklamlänk) / byxorna här (reklamlänk)

Fick massvis av frågor på min Instagram om hur man får tiden att gå hemma med en 1åring och dåligt väder(!!) och jag kände genast, I have no fucking clue haha. Går väl att räkna på ena handen hur många dagar vi haft sol senaste veckorna.. Som tur är har jag mycket jobb som gör att vi blir lite "underhållna". Dvs. måste ta oss till ställen, kanske fota något och ofta får jag hjälp några timmar om dagen för att hinna med det administrativa. Men eftersom vi nu också varit hemma en del eftersom vi båda varit sjuka känner jag mest hjälp.

Det vi gjort som iallafall fått tiden att gå fortare är att sätta lite rutiner. Typ vi går upp på morgonen och äter frulle och kollar lite på tv. Sen gör vi faktiskt hussysslor ihop, exempelvis tar hand om tvätten, tömmer diskmaskinen, dammsuger eller så tills det är dags för honom att sova 1,5-2 timmar. Efter det så beger vi oss ut på en promenad på typ 30 min där han får promenera och titta på bilarna osv. Alt. så gör vi något ärende i stan/går på öppna förskolan..När vi kommer in så brukar vi typ ha en egen sångstund/"lärostund". Just nu försöker jag lära honom björnen sover (LYCKADES IDAG YAY!) och typ lite ord (ber honom hämta vissa grejer så ser jag om han vet vad jag menar).

Men jag ska inte sticka under stolen att jag ofta längtar tills B kommer hem, det blir oftast jävligt långtråkigt om dagarna för även om jag har vänner att träffa osv. så känns det ofta som jag blir låst hemma då jag måste utnyttja tiden att jobba medan T sover och sen är man ju själv ibland ett vrak. Idag har varit tuff då vi klev upp strax innan 06 och hade en stökig natt..

MEN mitt enda tips är egentligen att faktiskt se till att göra saker som du gjort innan i vardagen. Åk och handla ihop (T tycker det är as kul att vara i affären), städa, tvätta och ja, då känns det iallafall som man gör lite nytta och nöje.

Vad har ni för tips för att få dagarna att gå? dela med er!

Men trots att det varit ett tuff dag så lyckades jag 1. spela in två samarbeten medan T sov, när han vaknade käkade vi lunch för att sen åka till stan och fota och möta upp mina älsklingar Mickis och Bisse. Fyfan va jag saknat att bara hänga med dom två. Det behövs liksom inte så mycket mer än bara just det.

Vi hängde iallafall ett bra tag på HM's kontor och fick såna jäkla julkänslor. T var så lycklig också och sprang och plockade alla julkulor från granarna haha.

Busfröt som Mickis lyckades fånga på bild

Gillar

Kommentarer

Sophie
Sophie,
vart Kommer din beiga kappa ifrån? 😱
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så himla söt 😍
nouw.com/oliwiamichalak
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229