Hur gör vi när vi flyttar till landet?

Hade ni en rolig Valborg? min var faktiskt väldigt lugn. Vi var några stycken på landet, åt god mat och avslutade med att bada bastu. Direkt efter så somnade jag. Fick iallafall en fråga igår om landet som jag tänkte svara på här då jag tror ni är några som undrar hur vi gör när vi bor här

vad mysigt! kan du inte berätta mer om landet? ligger det nära sandhamn, kan man bara åka dit med båt? och hur är det att bo på landet när man liksom jobbar i stan?

Ja man kan bara åka hit med båt :) Vi bor mittemot Runmarö på en ö som kallas Storön. Det ligger ca 10 min med båt till Stavsnäs där vi ställer bilen för att ta oss till stan. Att åka till Sandhamn tar 30 min :)

Vi pendlar ju varje morgon, tror inte alla skulle uppskatta det då det tar 40 minuter till jobbet istället för 10 minuter men väl här ute fattar man nog varför. Sen har jag och B väldigt flexibla jobb så på somrarna brukar vi jobba från landet. Åker bara in om jag har möten, events eller är sugen på lite city liv. :) hoppas du fick svar på dina frågor!

Puss

Gillar

Kommentarer