Hur ser en träningsvecka ut för mig

Fashionablefit

I onsdags från Fashionablefit. Hade sån träningsvärk att jag knappt kunde sätta mig på toan dagen efter haha. Men iallafall så är onsdagar min favorit. Jag åker till Berns vi 7-tiden, sitter där och jobbar i 1,5 timme för att sen köra träning och få frukost på Berns.

NIGHT FIGHT 

Två dagar i veckan är det boxning 6:40 på morgonen med Alexandra Kamperhaug på Kavlhagen. Fyfan va snygga armar man kommer ha snart och kände redan att mina slag var starkare efter pass två pass. Det här passet är 45 minuter och när det är klart känns det max som vi hållt på i fem minuter (minus att man är helt slut). Älskar dessa pass för vid 08:00 är jag på jobbet klartränad och äter frulle framför datorn.


Det känns verkligen som hösten kommer vara min kickstart för roligare och mer planerad träning. Det är skönt att ha alla pass inbokade och såhär brukar en vecka se ut

Måndag: Crosstraining med Oline klockan 06:40
Tisdag: Boxning 06:40
Onsdag: Cirkelträning 08:30
Torsdag: Boxning 06:40
Lördag: Fashionablefit (är tanken, inte hunnit några lördagar hittills)

Det enda jag känner att jag behöver få in är faktiskt mer löpning. Känner att jag behöver

Godmorgon iallafall, lördag och jag har hunnit slänga in våra sängkläder på tvätt och jobbat lite. Nu ska jag städa och sen åka hem till mamsen och papsen och hämta lite bud. Det blir som paketöppning varje lördag nuförtiden eftersom jag inte hinner hem på veckodagarna.

Gillar

Kommentarer

nathaliesaberian
nathaliesaberian,
guud va duktig!! Måste ta tag i träningen, du ger mig motivation <2
nouw.com/nathaliesaberian
lovisawallin
lovisawallin ,
Jaa! kör man roliga pass med vänner så ör det så mycket roligare 😊 Lycka till!
nouw.com/lovisawallin
Frida,
Grymt! Boxning är ju bland det roligaste som finns
iamfrida.forme.se