Huset mitt i renoveringen

Ni är många som frågat efter mer bilder och lite hur det går med renoveringen, så här kommer det! Vi är fortfarande långt ifrån klara. Tanken var egentligen att vi skulle flytta in i början av september, och ja nu är det ju oktober så låt oss säga slutet av november för att bli glada om det blir tidigare.


Så ledsen att köket var inplastat och jag orkade inte ta bort plasten haha så ni får helt enkelt se bättre bilder på köket sen men det är SÅ fint. Kommer nog spendera all min lediga tid där. Stort och behagligt och har allt man behöver. Köket är från Poggenpohl med vitvaror från Gagenau så är verkligen glad att vi valde ett så hållbart kök.

Till vänster blir nya hallen, där har vi just nu en provisorisk trappa så vi ska bygga en snygg trappa med bra förvaring och längs hela väggen blir det nog en stor bokhylla. Till höger ser ni våra nya fönster, vi har bytt ALLA fönster i hela huset till dessa underbara vackra och framförallt mycket högre fönster

Riktigt dåliga bilder men det låg 250 kvm golv i vägen när jag fotade haha men vi jobbar mycket med öppna ytor så hela mellanvåningen blir egentligen öppet. Fyfan vad jag längtar efter att vi flyttar in. Det kommer bli så fint även om allt tar väldigt lång tid, gick så fort i början. Det är väl alltid så. Är iallafall så tacksam att det är B som gör allt, jag blir stressad av att bara gå in i huset.

Nu ska jag åka till stan för ett möte, tänkte även köpa med mig ett gäng kanelbullar, det är ju ändå kanelbullens dag idag :) 

Gillar

Kommentarer