Husuppdatering

Jag vet ju att ni gillar att se lite hur renoveringen går framåt. Nu börjar vi bli klara så det som är kvar är lite badrum, trappa och inredning :) Tänkte först göra en vlogg men kör istället en snabb uppdatering här på bloggen. Jag fick äntligen tummen ur röven och bestämde mig för att göra det lite mysigare i vardagsrummet. Vi har egentligen enbart haft en stor soffa där och eftersom rummet är väldigt stort så har känts så himla tomt och tråkigt. Men så började det med att jag blev kär i en matta (den ni ser på bilden). Vi såg den när vi köpte matta till barnrummet hos STHLMMATTOR och den går enbart att beställa i butik, det bästa är dock att du kan få den måttbeställd, så vi fick den precis efter dom mått vi själva behövde.
Filten är ifrån ChunkyHanna som gör dessa själv hemma om jag uppfattat det rätt. Älskar dessa stora klumpiga filtar.

Orange - klick / Tiger - klick / Beige - klick

Hur bra gifte sig Soffan med mattan?
Jaja nog tjatat om det, next ut var att köpa kuddar, alla dessa är ifrån HM Home, Älskade kombon av det och så kändes färgerna lite höstiga.

Bokhyllan som vi måste inreda lite snyggare, vi behöver blandannat en ny tv som passar bättre för "hålet" vi gjort till den. Sen har vi min nya mys/egentids hörna. Det enda som fattas är en matta, ett litet sidobord där jag kan stappla alla mina favvo tidningar och kanske någon tavla. Fåtöljen är ifrån Sofa Company och ni hittar den här (klick).

Älskar hur stor den är, och dessutom riktigt skönt. Det blev iallafall riktigt snygg matchat med soffan och den stil vi har i rummet.

Vårat sidetable bakom soffan är en sista minuten lösning, eller underredet ska vi ha kvar men vi ska gjuta en bänkskiva där. Nu har vi bara lagt över en träskiva som vi målat men det blev rätt snyggt ändå.

Lamporna som sitter på skenor i taket är ifrån Ateljelyktan och den som sitter på väggen är ifrån FLOS.

Alltså gud jag ÄLSKAR vårat vardagsrum nu. Känns så jäkla hemtrevligt och mysigt. Det är ju självklart inte klart, vi ska sätta upp lite fler tavlor, behöver nog något slags soffbord även till soffgruppen osv. Men älskar att det känns så mycket mer som ett hem nu än innan. Förstår inte hur jag inte kunnat göra det här tidigare. Nu ska vi bara ta tag i alla andra rum :P

Jag kanske gör en vlogg där jag visar vad som är kvar på utsidan och insidan? Vi har som sagt något badrum kvar, trappan inomhus är inte helt klart än, sovrummet fattas inbyggda garderober + tv, min walkincloset saknar hyllor och förvaring osv.
Ibland känns det som man aldrig kommer bli helt klar haha utan vi kommer hinna flytta innan det känns som ett riktigt hem menmen. Tänker positivt att vi iallafall bor väldigt bra just nu och jag älskar hur bra jag ändå trivs hemma.

Nu ska jag dra till gymmet och träna en snabbis, har dock noll inspiration så kanske bara blir 45 min på crosstrainern.

Gillar

Kommentarer

Rebecka
,
Vart ifrån är tavlan?? Snygg!
lovisawallin
lovisawallin ,
Den är tyvärr fyndad av min pojkvän på någon aktion :/
nouw.com/lovisawallin
prissberg
prissberg,
Men oj vad det blev snyggt! 😃
nouw.com/prissberg
josefinelouise
josefinelouise,
älskar husuppdateringar! vi ska på visning idag, är jättetaggad.. ett stort objekt verkligen! 😊
nouw.com/josefinelouise
JosephineF
JosephineF,
Såå fint!!😍
nouw.com/josephinef