I lördags fick jag lyster och blev av med min flyttstress - tack Dermalogica!

Okej.. Jag ser helt efterbliven ut på bilden till höger men det var för att jag råkade somna haha. Så skönt hade jag det alltså i lördags. Mitt i flytten fick jag smita iväg till NK för att bli bortskämd av fina Jessica på Dermalogica och det var välbehövligt kan jag lugnt säga. Jag visste faktiskt inte att du kunde göra behandlingar på plats hos Dermalogica på NK men det är ju grymt!

Medan jag låg och sov så fick Jessica min telefon för att fota (tur det eftersom jag typ sov hela behandlingen). Kan iallafall säga att flyttstressen som syntes i huden var helt borta efter det här. Ovan ser ni lite produkter hon använde. Recovery masken (ger lyster) och eye lift var mina favoriter. Många vet nog inte att huden under ögonen är så känslig, och typ första stället man lätt får rynkor på. Jag som också använder mycket concealer sliter ju en del just på den delen så ögonkräm är ett måste! T.ex. den här (klick) skulle jag rekommendera.

Tack snälla Prettopr och Dermalogica att jag fick komma förbi och bli bortskämd! Nu sitter jag på kontoret, jag har inte uppdaterat då min dag gått i ett. Gick upp och jobbade i morse, mötte sen upp andra Lovisa för ett shape pass. Sen satt vi kvar och snacka lite innan jag sprang förbi J & J och köpte lite lunch. Nu har jag suttit på kontoret och lär göra det till någon gång efter 5-tiden. Då ska jag möta upp Izabella för AW sen Josse för att fota och sen några fler tjejer då vi ska på ett event på Vau de Ville. haha ni hör ju. 19:30 kommer B och hämtar mig och då åker vi till landet. Dagarna går för fort, redan torsdag imorgon haha

Gillar

Kommentarer