Ikon kafe

Middag i lördags med Alex och Ebba <>

I lördags mötte vi upp två vänner för att ta oss till Alex's morbrors nyöppnade restaurang som ligger på karlbergsvägen. Dom anser sig fortfarande inte vara helt klara men av att dömma från utsidan tyckte jag restaurangen var urmysig. Vi valde att sitta ute då vi ville passa på när det fortfarande var varmt.Vi började med att beställa in massa gottis till förrätt

glömt bort vad rätten hette men detta var såå gott, har dom någonting med fisk på menyn, så måste ni helt enkelt testa det.

friterade Zucchinibollar med en fräsch sås, det här var min favorit. Fanns även friterade lammbollar som snabbt blev B's favorit.

obligatorisk chark till förrätt, finns ju ingenting mysigare

Till varmrätt tog jag Iberico med sötpotatis och B tog Majskycklingen, såå gott blir verkligen hungrig nu (som vanligt)

Vi avslutade med att gå hem till Alex och Ebba för mer vin innan vi tog bilen hem. Ni som följer mig på snapchat såg nog att vi tog djungeltrucken, det var såå mysigt även om det var lite kallt på vägen hem. Nu ska jag slänga i mig några mackor innan jag ska gå och lägga mig. Har varit på en sjukt AW med Bickie hela sommaren har typ gått utan att vi setts så det var några välbehövliga timmar.

Natti älsklingar

Gillar

Kommentarer