I'm ready - Fashionablefit bootcamp

Okej jag är riktigt taggad. 9/5 startar ett 3 veckors långt bootcamp med Hannah - Fashionablefit. Är så glad att jag och Viktoria fick plats men nu gäller det att börja förbereda sig. Vi ska ändå träna 5 dagar i veckan i tre hela veckor. Måste alltså (som om det är jobbigt haha) köpa nya träningskläder. Förut älskade jag Nike men nu har jag fått en dille på Adidas. Tycker dom jobbar mycket med en mycket snyggare färgskala än Nike men dock gillar jag nog Nikes kvalitet bättre. Blir helt enkelt att blanda lite. Men nu fan ska vi bli riktigt tajta inför sommaren. Bästa är att vi också får ett rekommenderat kostschema. Ska försöka följa det så gått det går.
Nej nu ska jag gå och mysa med min kärlek medan vi kollar på film och äter godis. Det kliar lite i kroppen efter inspiration idag och jag vet att jag har fullt upp hela veckan så kommer inte ha tid att få ihop alla ideér jag har till bloggen vilket suger men vill inte spendera min söndag i stress så lägger faktiskt det på hyllan. Har lite roliga inlägg till er i veckan i alla fall.

Puss och njut som mig av er söndag. Hoppas att dem flesta av er ligger bakis hihi kanske kikar in med något inlägg senare ikväll

Gillar

Kommentarer