Inspiration till huset

Jag älskar trapplösningen. Det är så himla tråkigt att komma in till en hall fylld med kläder och skor. Här kan man enkelt gömma det på ett snyggt sätt. Måste få tag på en duktig snickare bara

Jag älskar färg. Vi har nog kommit överens om att mestadels blir väggarna vita men lite färg ska in på övervåningen. Tycker den gröna till höger är så himla härlig men även den mörk grön/blå som man skymtar till vänster. Någon av dessa blir det i mitt kontor.

Bilden nedan är för att få inspiration till hallen. Jag vill gärna stoppa in något Marrakesh kakel som löper några meter in

Som alla andra i hela världen har jag också fått en dille för att bygga liknande glasväggar. Antingen blir det på nedervåningen för att skärma av till kök, duschväggar i badrummet eller till sovrummet.

Kan man älska betong mer än mig? Tror knappast det. Vill få in mycket betong i huset

Vi funderar på att köpa ett kök som ovan, det är en saftig peng men tycker det är otroligt snyggt med Gaggenau Kanske lite för modernt? Tanken var ju annars att köra på ett liknande vi har nu fast i grått (Klicka här för att se hur vårt kök ser ut nu) Vad tycker ni?? Kommentera!!

Gillar

Kommentarer