Instagram VS reallife

Jag har varit så dålig att fota den här veckan men kan ju vara för att jag indirekt bara varit hemma eller på kontoret.. På kvällarna har jag valt att hänga med vänner och inte uppdaterat er. Ni vet väl att jag lägger ifrån mig mobilen ca. 20.00 varje kväll (finns såklart vissa undantag) så i exempelvis mitt och B's vårat förhållande är det faktiskt mest B som håller på att kolla mobilen på kvällarna och jag får be honom lägga ned den. Det trodde ni inte va? Igår var jag iallafall på en frukost på Paradiset som Eco by Naty och massvis av andra företag bjöd in till. Jag och Josse var där ihop så vi åt frulle och kikade på nya ekologiska och bra produkter som kommit ut på marknaden. Blandannat veganskt godis, gröt, väldigt god granola från ett nytt företag som heter Färsking (rekommenderar verkligen, det innehåller inga onaturliga ämnen och väldigt lite naturligt socker jämfört med många andra granola's)

Jag och Bebisen, @josefinlavold . Vi möttes efter jobbet igen för att fota snabbt. Alltså det är så lyxigt att ha en bästis som också jobbar heltid som också vill fota varje dag hihi. Hade aldrig klarat av detta utan hennes hjälp

bättre bilder på min look, älskar att klä mig helsvart och bryta av med något i färg!

Mina skor hittar ni här (reklamlänk) och jackan hittar ni här (klick). En till grej jag älskar, det är bannemig hösten! Om man bortser från att jag höll på flyga bort, mitt paraply blåste sönder och jag blev alldeles blöt då det regnade hela dagen haha så var det en riktigt mysig höstdag igår. Särskilt nu i graviditeten då jag äntligen inte svettas som en dåre.

Instagram vs. reallife

Jag skrattade så högt när jag såg den högra bilden på mig. Dubbelhakan, det gropiga ansiktet, dom små läpparna haha osv. som är helt normalt, men som ni kanske inte får se på bilder då jag ser ut som mitt "bästa jag".. Jag har nog 90 % av tiden en dubbelhaka så mitt ansikte och hals är byggt så, mina läppar ser större ut när jag ler på ett visst sätt, ja ni fattar grejen. Vinklar, ljus och lite posering så har ni vips två helt olika personer. Men jag tror ni som redan läser min blogg fattar det.

Och voilá lite av min dag idag också. Startade morgonen med jobb och frulle (två äggmackor, juice och en smootie) hemma innan jag drog till barnmorskan. Ska skriva lite mer om det sen då jag behöver råd från er. Till höger en bild jag tvingade B ta lite snabbt innan vi drog hemifrån, så jag kunde slänga in en bild hur jag ser ut idag. Another day, another fake fur jacket hehe, denna hittar ni här (reklamlänk)

Nu ska jag smita iväg på årets första julbord haha, ska bli mysigt även om det blir en snabbis för sen drar jag till Klara och sprayar mig. Ikväll när jag kommer hem måste jag kika på outfit inför Hannas fest och sen se till att jag får med mig allt till stan imorgon.

Gillar

Kommentarer

MissSophie
MissSophie,
Så fin blogg! 😊
nouw.com/misssophie
Karin
,
Älskar din blogg och din stil!! En fråga. Vad har du för storlek på jackan från dry lake?? Kraam
lovisawallin
lovisawallin ,
Jag har den i M 😊 kraam
nouw.com/lovisawallin
lovelyalice
lovelyalice,
Såå fina bilder! Riktig höst känsla!! Var kan man köpa dina solglasögon? Galet fina!! <3
nouw.com/lovelyalice
lovisawallin
lovisawallin ,
dom är supergamla från Gina 😟<3 tack!
nouw.com/lovisawallin
emmaengvall
emmaengvall,
hahha dör för instagram vr real life bilderna!!! sååå sant
nouw.com/emmaengvall
sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Så härlig du är som visar upp båda haha!!! Kaam finis!! ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
kristinalicerika
kristinalicerika,
Tycker det är såhimla skönt att fler o fler börjar visa upp mer ofiltrerade bilder på sociala medier! Även fast man VET att bilderna som visas oftast inte är så det ser ut så blir det lätt att man glömmer bort det vilket i sig kan göra att man känner sig såhimla stressad på något vis! Så heja dig för att du visar upp sånt här också!!❤️
nouw.com/kristinalicerika
lovisawallin
lovisawallin ,
Åh tack finis<3
nouw.com/lovisawallin
Sanna
,
Haha! Tycker också att det är
härligt att fler och fler lägger upp fula bilder på sig självA. Då slipper man själv känna att man är den enda.

Men!!jag tycker verkligen du är väldigt väldigt snygg på dina vloggar, hade gärna bytt utseende med dig + du verkar ha världens härligaste utstrålning och personlighet.
Kram 💓
lovisawallin
lovisawallin ,
Gud va glad jag blir 😊 Det gäller ju att visa hur man ser ut när man inte tagit 3000 bilder och sminkat sig i 3 timmar haha , massa kramar <3
nouw.com/lovisawallin