Inte bara en väska..

Jag vet inte ens vart jag ska börja min recap på den här resan. Den har varit så jävla mysig trots att det varit 30 grader i Paris, jag har känt mig tung och har ungefär 30 skavsår p.g.a dåliga skor. Men jag är så lycklig och ska njuta ordentligt när jag bloggar om den här resan (bästa med att blogga). Men innan tänkte jag visa er dom två(!) nya väskorna som får fick följa med mig hem.
Jag vet inte varför men när jag var 18 år så sa jag att när jag fyller 25 år ska jag köpa en chanel flap bag jumbo. Ännu sjukare att den då var hälften så dyr. Men väl innan vi åkte hit så bestämde jag mig för att köpa en ”roligare” väska, någon rosa eller blå men helst stor.


När vi kom till Chanelbutiken (Paris har ju Europas största, den ligger på 51 avenue Montaigne för er som vill dit) så hade dom inte den väskan jag hade i huvudet. Men efter ca 3 timmars betänketid så slog jag till på en svart Flapbag, Maxi jumbo i kalvskinn och silver. Jag var bestämt att antingen köra lammskinn och guld eller ja den kombinationen de blev och den känns så rätt.

Man får tycka vad man vill om dessa väskor. Att de är töntigt,helt sjukt eller att man bara behöver hävda sig och vill visa framgång men för mig betydde den här något helt annat. Jag har slitit på som en djur i 3 år, knappt unnat mig en grej själv (alltså nu snackar vi typ ingenting) Vi har haft husrenovering som sugit musten ur både mig och B, 80 timmars jobbveckor under längre tider osv. Snart kommer det ju också en bebis, då kommer allt fokus ligga där och jag ville verkligen unna mig något som jag vet att jag kommer njuta av och känna mig stolt över resten av livet.

Sen kanske de inte tog slut där hehe... Jag blev helt paff när jag såg kartongen från Valentino. Nu kommer ju deras väskor inte ofta i kartonger så i detta fall var det en gammal skokartong (haha) som iallafall fick mig tro att dom försökte luras och att det egentligen låg något helt annat i paketet. Men där i låg en perfekt grå/beige nitväska. Bar den för första gången igårkväll och kände bara YES, Fyfan va snygg och perfekt!

Så oerhört tacksam för den kärlek och dom fina paket jag fått. Bästa presenten var verkligen när jag kom in på restaurangen och hela familjen satt där.. Började gråta och var helt i chock, var så oförberedd men lycklig att få fira min dag med dom som betyder mest för mig, och nästa år har jag och B en ny familjemedlem, förstår ni hur mysigt?

Nu ska jag fortsätta jobba lite, vi hörs senare idag <3

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Åh så fina väskor! Det är du verkligen värd!! Helt rätt!⭐️
nouw.com/faronsson
tinabanck
tinabanck,
Så snygga väskor! 😃
nouw.com/tinabanck