Invigningen av Hair & nu i danderyd

Förra torsdagen (tror jag?) åkte vi hela familjen för att fira invigningen av Hair&nu som ligger ute i Danderyd. Det är nämligen så att min mami som alltid kört egen salong (som legat i källaren av vårar hus) nu valt att flytta till en salong. Så jäkla stort och roligt steg för henne och äntligen få lite kollegor och röra sig utanför huset haha låter som hon varit instängd men det är ju inte alltid super kul att bara jobba hemma, ni fattar eller hur?

Två glada, mamsen till vänster och Mia till höger

Min brors flickvän (Maria) var också på plats! Kul att hela familjen var där (alltså jag och B, pappa, Sebbe och Maria)

Jag gick och tog typ på alla produkter, älskar liksom när förpackningen är så fina. I övrigt har dom fått det superfint i deras lokal. Den var dessutom så himla stor och härlig. Älskade mammas egna behandlingsrum som kändes så jäkla fräsch och cool.

Min familj är nog inte så bra på att mingla. Vi står mest och trycker själva i ett hörn så efter ett litet tag drog vi till Monrads på torget. Vi alla tog in Moules som vi delade på innan jag och B åkte ut till landet och istället för att det skulle ta 1 timme tog det typ 3 timmar. Jag fick nämligen panik när jag såg att jag höll på få soppatorsk så letade efter en Cirkle K mer än vad jag kollade om jag körde rätt och helt plötsligt åkte jag åt helt fel håll haha det låser sig verkligen för mig när jag blir stressad. Tänker inte lösnings fokuserat utan förstör ofta mer för mig själv då haha

Nu sitter jag på kontoret efter att ha köttat ett intervallpass med Gertrude, blir full rulle idag med möten innan jag och kollegorna ska till Mr French :) Vi hörs bättre sen helt enkelt!

Gillar

Kommentarer