invigningen av Vida och instastories

Hanna, Jag och Dani <3 två="" tjejer="" jag="" hängt="" med="" ett="" fåtal="" gånger men="" som="" jag="" tycker="" så="" himla="" mycket="" om,="" vi="" har="" nämligen="" äckligt kul="">

Jag och Hanna matchade lite med blommigt och grönt

Min klänning hittar ni HÄR, jag beställde hem storlek medium som var på tok för stor så skulle nog behövt en S. Den finns även i svart och grått :) Om ni uppger Lojsan20 har ni 20 % på allt på Ivy Revel, inkl. reavarorna!

Hej babes, så skönt att det är lördag idag även fast det känns som en söndag. Igår var vi som sagt ett gäng tjejer som först var ute och åt lite middag på ett ställe som heter La Madrina. Äter ni där måste ni beställa in deras tryffelpizza. Sen gick vi alla till Vida som alltså hade invigningen av deras utegård. Alltså det var så kul vilket betyder att jag glömde fota haha. Men ni kan kolla min instastory (ni vet när man är lite full och älskar boomerang så man gör 50 på raken, ja det var jag igår haha). Vi hade iallafall en super härlig kväll men jag var ändå hemma relativt tidigt vilket inte gjorde det lika jobbigt att gå upp 06:45 imorse. Japp förstår inte hur jag orkar men papi fyller år idag och vi skulle överraska honom med frukost. Nu håller jag på klä på mig då vi ska in till stan om ett tag och sätta oss på någon uteservering.

Gillar

Kommentarer