Jag älskar mitt jobb och bäst under press

Jag bär tröja från 2ndday, tror tyvärr inte den heller är ute än :/ Sorry för att jag lagt upp så mycket på senaste som inte går att länka till men hojta till om det är något ni vill att jag ska skriva om när det kommer ut :)

Idag drog pressveckan igång men jag kände faktiskt att jag varken hade tid eller lust att springa omkring på massa olika presskontor. Det räckte gott och väl med ett morgon besök hos Mildh PR som bjöd på frukost. Där mötte jag upp Hanna och Dani så satt vi och snackade av oss lite. Både jag och Hanna hade väl vaknat på mindre bra humör haha men gick över så snart jag träffade dessa töser som vanligt.

Vet ni vad jag uppskattar dagar som dessa extra mycket? Mitt "riktiga" jobb. Det är ju faktiskt det jag brinner för mest. Även om jag kanske inte skriver så mycket om vad jag gör eller så då jag gärna vill hålla blogg och jobb separerat så är det mitt jobb som får mig inspirerad om dagarna. Typ som idag, jag ville inget hellre än att sitta inne och bocka av min to do list och lösa dagens problem.. Något jag också insett är att jag trivs bäst när jag får motstånd. Går det för lätt då är det inte lika kul. Jag brinner för att visa hur jag tänker och jag känner mig som mest klok när jag är under press. Sjukt nog kommer det nog ut mer vettiga saker från mig då. Det är en skön känsla att älska sitt jobb!

Gillar

Kommentarer

Emma
,
Var kommer jeansen ifrån?
lovisawallin
lovisawallin ,
Levi's köpta i Gallerian 😊
nouw.com/lovisawallin
amandanst
amandanst,
Åh vad härligt att du hittat en sån bra balans! Blir ås himla nyfiken och är rätt ny läsare här, vad är det du jobbar med? 😊
nouw.com/amandanst
lovisawallin
lovisawallin ,
Jag jobbar som projektinköpare på ett företag som heter Zengun 😊 Jag sitter på lite olika projekt runt centrala Stockholm. Under kategorin arbete kan du läsa mer
nouw.com/lovisawallin