Jag är ett renoveringsobjekt och vantrivs i fejk

Min tröja är slut online men det här (klick!) var också super snygg. Annars hittar ni min tröja i butik!

Jag känner mig som ett enda renoveringsprojekt. Skulle behöva ta in en vecka på spa för att komma ifrån mitt slitna jag. Jag har inte fixat mina naglar sen innan Frankrike, mina fötter är också helt förlorade. Mitt hår är slitet med världens utväxt, jag skulle behöva en rejäl ansiktsbehandling. Ja listan kan göras lång. Jag känner att jag är sliten, fattar ni? Känns som det är viktigt att säga ibland då jag ändå lägger upp bilder från dom bästa vinklarna med rätta ljuset så det faktiskt inte syns. Men nu har jag försökt göra upp en plan iallafall som jag ska försöka hålla så känner jag mig som mig själv igen

Ikväll: 
Peela mig, fila fötter och måla tånaglar, smörja in mig med BUS, måla naglar provisoriskt

Nästa vecka:
Boka tid för naglar, tror jag dock enbart ska göra gele även om jag är sugen på akryl
Boka tid för klipp + slingor
Boka tid för färgning ögonfransar + ansiktsbehandling (mamsen är du ledig? hehe)
Boka vaxning

Som ni märker är jag inte så mycket för löshår, lösögonfransar, lösnaglar m.m. Sure jag skulle nog känna mig snyggare i det men jag trivs så mycket bättre i att vara naturlig om ni fattar, inte behöva anpassa mig efter något. Minns hur jobbigt jag tyckte det var att alltid behöva fixa naglarna 1 gång i månaden, löshår är jobbigt ja ni fattar grejen. Även om det ofta rycker lite i fingrarna att göra något så man inte blir så uttråkad på sitt utseende så försöker jag hålla det naturligt. Exempelvis färga mina ögonfransar istället för att göra förlängning, köra gele på mina egna istället för akryl.

Jaja det var mest det jag ville säga, nu hoppas jag att den här huvudvärken jag haft HELA dagen ger sig. Lång dag imorgon med möten, brunch, mer möten och AW med jobbet. Ska även se om jag hinner förbi ett event på kvällen!

PUSS        

Gillar

Kommentarer