Jag behöver hjälp

Bebis

Innehåller reklamlänkar

Tack för brännan Klara :) du är fan bäst! Har den perfekta brännan nu

Setet hittar ni Här och Här

Alltså goosh, sitter just nu i skrivande stund med en kopp kaffe och har precis nattat Todd (vi har ju varit uppe sen 06 imorse som vanligt). En riktig skön lördagsstart förutom att något har hänt med min rygg... Har så jävla ont, kan knappt bära Todd men har inte riktigt haft något val så från att jag började känna att det kom lite smärta i förrgår till att hela jag är sne i ryggen (ser ut som mina ben och höfter vill ett helt annat håll än överkroppen) Kan knappt sitta eller stå då båda gör så ont. Såfort jag lyfter vänster ben så strålar det i hela ryggen.. Har iallafall bokat en akuttid hos en kille jag gick till på odengatan när jag även var gravid, han var så grym. Kom ihåg att jag kände mig 10 kg lättare när jag gick därifrån. Jag vet nämligen också att jag hade en låsning sist som inte riktigt gick bort (gick ju inte att trycka bort den pga magen hehe) och gissar att det är samma låsning som kommit tillbaka.

Jaja nu till inläggets mening, jag behöver verkligen eran hjälp. Som ni vet så är Todd 6 månader nu, han äter mest vanlig mat men ammar då och då men eftersom han varken tar napp eller flaska så har han ju tutten som comfort innan han ska somna eller när han är ledsen.

Jag vill ju kanske egentligen inte sluta amma pga av självaste amningen men jag tycker det är riktigt jobbigt att jag är den enda som kan natta honom på kvällarna (han tar flaska när han är hungrig men inte när han bara vill ha trygghet). Nu ska jag ju bort två kvällar i rad och HATAR den här oroskänslan i min kropp att han inte kommer kunna sova ordentligt förrän jag kommer hem. Det sjukaste är ju att vissa kvällar har det fungerat as bra med flaska från hans pappa (minns ni när jag sov på Yasuragi? då sov dom hela natten och såfort han vaknade fick han lite ersättning)

Jag försökte att natta honom igår i över två timmar, han somnade men vaknade upp igen. Googlade då lite om att dom känner ju av närheten från mig så det är lättare om pappan nattar. Stämmer det? För han somnade ju 3 gånger men såfort jag la ner honom vaknade han. Om min rygg inte strulat hade jag fortsatt tills han verkligen somnade men jag hade alldeles för ont.

Vad är er erfarenhet av det här? Hur ska vi göra? Ska jag bara sluta amma tvärt eller ska B få ta alla nattningar så Todd vänjer sig? Vad är era tips? För min filosofi är att sålänge han fortfarande får tutte kommer han inte ta flaska på nätterna därav att jag känner att jag måste sluta amma. Det är ju inte hållbart att jag ska lägga honom varenda natt? inte enligt mig iallafall.

Sitter btw just nu även och funderar på lite blogginlägg och vad som behövs göras och vad för uppfräschning bloggen behöver. Ni har ju önskat mer träning och recept så ska absolut jobba på det

Gillar

Kommentarer

jennyvennberg
jennyvennberg,
Nej men åh vilka underbara kläder!
nouw.com/jennyvennberg
Ellen
Ellen,
Har varit i samma sits! Min tjej på 9 månader har bara velat ha mig på kvällen hela tiden. Nu äntligen har vi tagit tag i det. Blir 3e natten utan bröstet för henne och det har funkat över förväntan. Jag har varit borta en kväll när jag var hos en kompis annars har jag nattat henne varje kväll i 9 månader. Men nu vill jag ha min kropp för mig själv och att pappa också ska duga. Så antingen sluta amma helt eller låt pappan ta nattningen. Det är lika mycket deras ansvar som vårat. Lycka till!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229