Jag har aldrig haft såhär bra hy i december

​Inlägget är i samarbete med FOREO

Hej kompisar, Mitt samarbete med FOREO fortsätter och ingen är gladare än jag. Visste ni att det var jag som skrev till dom och nästintill krävde ett samarbete för att jag totalt kärat ner mig i deras produkter? Sen jag blev mamma så handlar avslappning för mig om dom små sakerna i livet och just det hjälper FOREO med mig. Att på en tisdag kväll kunna köra UFO mini och få känslan av en ansiktsbehandling. Eller kunna sminka av mig varje kväll med min LUNA 3 och känna mig lite mer glowig. Jag kan inte minnas sist min hy var såhär bra i november/december månad? Jag brukar få knotter i hela ansiktet, varje år detsamma men inte i år.

Men det var absolut inte det jag skulle prata om, utan jag ska presentera er den ultimata julklappen till mamma,syster,bästis ja you name it ' The FOREO picture perfect-gift set'. Ni hittar boxen Här (klick)


Jag har nu använt min FOREO LUNA 3 tillsammans med deras Serum och det är som pricken över i:et i hela min hudvård. Jag är ju dock verkligen inte förvånad eller överaskad över att min hy ser och känns bättre såfort jag använt den. Jag har ju tidigare i story visat mitt ansikte innan jag använt FOREO och sedan efter och det blir stor skillnad.

Jag tvättar först av ansiktet med framsidan med min LUNA 3. Sedan brukar Jag applicera serumet ( som med hjälp av antioxidanter från squalane och fukt från hyaluronsyra, stramar upp din hy, förnyar den och ger lyster ) och sedan massera in det med hjälp av baksidan av min LUNA 3.

LUNA 3 finns för tre olika hudtyper så den blir som skräddarsydd till var och ens hudtyp (normal,känslig eller kombination). Din LUNA 3 tar bort upp till 99,5 % av alla orenheter och oljor som du ej ska ha i huden på 1 minut. Som jag då sagt innan, när all smuts och olja försvinner blir det mycket lättare för din hud att absorbera dina hudvårdsprodukter.

Rengör alltså först ditt ansikte, applicera sedan serumet och massera in det med hjälp av baksidan på LUNA 3
Serumet hjälper din hy att få tillbaka lyster och återfuktar rejält!!

Jag är superglad att få jobba ihop med FOREO, tycker det är så coolt att det är ett svenskt varumärke som blivit en så stor del i min och många andras hudvårdsrutin. Dom har liksom sålt över 25 miljoner LUNA's sedan dom startade 2013 och 2018 räknade dom ut att dom sålde en FOREO produkt var 3dje sekund.

Som sagt deras picture perfect set finns för er att köpa nu Här (klick) Det är bara att gå in och haffa, vem önskar sig liksom inte glow i julklapp?

Gillar

Kommentarer

filippa
filippa,
https://www.mainrice.com/collections/puffer-down-jacket?page=2 viste du att din bild används på den här sidan för att göra reklam för en jacka?
Desireekujala
Desireekujala,
Älskar Foreo 😃
nouw.com/desireekujala
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229