Jag har en ny bh storlek tack vare Triumph

God morgon hörni, intressant rubrik va? nej jag förstår att ni inte bryr er om min bh storlek MEN jag tycker det är rätt sjukt att jag alltid gått omkring och haft 75B som alla andra för att sen kunna byta till en 70D. Tuttarna fick ju ett helt annat lyft. Varför det kommer på tal var alltså för jag blev erbjuden att testa lite underkläder och bikinis hos Triumph häromdagen (som ni kanske såg på min instastory?)

Jag fick världens härligaste tjej som hjälpte mig och plockade fram massa som jag skulle prova. Sån tur att vi hade precis samma smak :) Omklädningsrummen inne på Triumph är förresten så fina. Dem är i pastell lila och så hänger det tavlor överallt och ja, det känns liksom bara lite lyxigare. Kom iallafall hem med en massa fina underkläder och en ny bikini. Ser ni setet till höger? Det är typ den finaste BH:n jag någonsin sett (ni hittar den här, klick!. Man fick så fina tuttar i den och den omringade kroppen typ som snäckskal. Det var så otroligt skönt att få uppdatera sig på underklädesfronten faktiskt.

Juste hur tvättar ni era vita underkläder? Fick då i förrgår veta att även vita underkläder är färgade så dom håller bättre den vita färgen om dom tvättas med färgtvättmedel? jag som alltid tvättat mina vita underkläder med vitt blev ju förstod varför grejerna blir gråa haha. Nu fick jag även med mig en tvättpåse hem så jag kan vara extra noggrann med mina underkläder. Inge mer torktumla eller köra med andra kläder.

Så nu var underklädeslektionen slut haha, Sitter på jobbet nu.. Lite trött efter gårdagens festligheter (var ändå hemma vid 10-tiden, börjar bli gammal). Men idag kör jag på med lite möten osv. innan jag ska iväg och träna med Kari Traa och Polhem PR. Så taggad! Pratade med Gertrude igår att det är skönt när man kan kombinera för ibland blir det lite tufft att hinna träna, jobba, gå på events och blogga.

Gillar

Kommentarer