jag jobbar ca. 11 timmar om dagen

Igår mötte jag upp tjejerna vid Stocksund för picknick och mys. var så härligt att få träffa hela gänget igen. blev rätt kallt vid nio-tiden men tills dess höll vi faktiskt ut.
Jag har på mig bikini från Loavies och gamla silkesshorts från Zara

God morgon babes, Det är någon slags superkraft att hinna bolla privatliv, jobb, träning och blogg ska ni veta. Nu börjar det bli fullfart på jobbet igen efter semstern och då har jag svårt att hinna med allt som ni kanske märkt . Vet att många frågat vart och vad jag jobbar och jag är projektinköpare på ett företag som heter Zengun, kanske ska starta en kategori här på bloggen där jag berättar mer om mitt jobb? Frågor som ibland dyker upp osv. Vad tror ni? Många frågar ju även om jag pluggat vidare och så, så kanske borde ta och svara på dessa frågor? Tryck på hjärtat isåfall!

Jag jobbar i alla fall på Zengun 100 %, sen tar ju bloggen upp ca. 2-3 timmar om dagen och ja då förstår ni lite att mina arbetsdagar inte är dom vanliga 8 timmarna om dagen utan snarare 10-11 timmar. Idag jobbar jag t.ex. från åtta på morgonen till efter 10 på kvällen, egentligen skulle jag startat igång min dag och jobba redan vid 7 imorse men försov mig, såklart…

Gillar

Kommentarer