jeans och sanningen bakom denna bild

inlägget innehåller reklamlänkar

Min jacka - klick

Man skulle kunna tro att jag tagit den här bilden typ påväg till en fest eller så men nej, den är tagen imorse klockan 06:30, kom liksom på att jag behövde fota samarbetet för instagram och det var bara bita i det sura äpplet och fixa sig. Sen eftersom det var så tidigt så fick jag försöka lösa det själv, lycka till att tvinga upp B så tidigt för att fota mig liksom haha.. Var lite kämpigt med ljuset då det var rätt mörkt ute meen löste det tillslut :) I bakgrunden skymtar ni även lite av barnvagnen!

Från höger till vänster klick / klick / klick / klick

Hur som helst så LÄNGTAR jag tills jag kan ha jeans igen. Har nästan blivit besatt sedan jag insåg att jag inte längre kan ha det haha, allt blir liksom snyggare med jeans och alla mammabyxor jag hittat är ju typ i leggings material och har en stor mudd vid magen.. Ja, jag förstår ju varför men hade ju velat ha ett par byxor som kanske såg ut som vanliga framifrån och hade världens mudd bak, så kunde man ha något instoppat, känns så lame att gå omkring med byxor och en topp som täcker allt.

Nu ska jag hem och slänga på mig morgonrocken, fixa inför bloppisen, förbereda inför morgondagen och sen bara chilla. Skulle gått på bio idag med Johanna men som ni märkt har jag avbokat allt jag haft på kvällarna nu, trodde detta skulle bli min mest intensiva vecka men kroppen har sagt nej och då är det väl lika bra att lyssna på den. Vi har istället bokat in skräckfilmsbio nästa vecka, YAY

Gillar

Kommentarer

Be_Creative
Be_Creative,
Sooo cool! Love it!
nouw.com/be_creative
wildanilsson
wildanilsson,
Laila Villebeck,
Vad bra att du lyssnar på din kropp när den säger nej 😊
fotograflailavillebeck.se