Jag orkade inte och tips på julbord

Hej babes, känns konstigt att kika in här så "sent" när jag egentligen varit vaken sen halv 6. Drog ju och boxades imorgon och kikade sen förbi Nouw kontor för lite julfrulle, mer om det sen! Jag orkade inte fota min helg i bilder, visste att den skulle bli för stressig,längtar till att dokumentera den här helgen för jag har MASSA mysigt att visa er. Men jag börjar med en väldigt mysig grej som Hanna bjöd med oss på. Hon hade nämligen bokat julbordHallwylska

Det var en mysig start på fredagen, jag kände mig lite nere p.g.a. en jobbgrej men ändrades snabbt när jag fick mysa med Hanna, vet inte varför jag jämt mår så bra med henne och skrattar ALLTID

Som ni vet hade jag den här, klick (adlink) jumpsuiten som jag fullkomligt älskar, blir nog den till julafton också! Psst. nu har dom 20 % på jumpsuits hos Nelly så passa på att fynda!

Dom har förvandlat Hallwylska's uteplats till ett vinterparadis i ett glashus. det var verkligen SÅ mysigt där! Alla var i glad stämning och det var otroligt bra mat!

Jag sa precis innan att jag egentligen inte gillade julbord så mycket men halllå ser ni mina tallrikar eller? Fanns för mycket gott för att inte kunna gilla något så jag fick så mycket matkoma att jag inte orkade efterrätt.. nej jag vet vem är jag ens?

Mitt fina middagssällskap!! och som jag saknat Anna, känns som vi tre hängde hela tiden förut men Anna har fått extra ansvar på sitt jobb (vilket är SÅ kul för henne) vilket betyder att det inte finns så mycket tid över.

Efter middagen tog vi en taxi till söder för julfest på Tapwell och jag kom inte hem förrän halv 6 på morgonen, uuups :)

Nu ska jag jobba, bara tisdag idag men LÄNGTAR mer än någonsin efter helg och sovmorgon!

Gillar

Kommentarer

nicolew
nicolew,
Vilka fina bilder 😘
nouw.com/nicolew
Terese
,
Vilken storlek har du i jumpsuiten? Så snygg!
lovisawallin
lovisawallin ,