Julfrukost hos Nouw

God morgon babes, startade dagen med en ofrivillig sovmorgon, vaknade vid 7 när jag egentligen redan tänkt vara i stan men kände att jag kunde låta mig själv ta det lite lugnt. Så jag och B kollade lite Nyhetsmorgon och jag hann med lite kaffe innan jag fick skjuts till jobbet. Igår startade dagen dock lite lyxigare (sorry babe men allt som inkluderar frukost är mysigare än sovmorgon haha). @Nouw bjöd nämligen in till julfrulle!

Jag gick dit med @josefinlavold ofc ;) ser ni att jag fixat håret btw? Det blev lite gråare/mörkare ön vad jag tänkt dock så ska försöka fixa till det lite, sen måste jag också klippa mig.. börjar få en töntig längd på håret..

Helloo myspelle!!!

Dani var också på plats! Är helt kär i hennes mössa/keps/Hatt (ja vi vet inte vad det heter) så måste sno till mig en likadan

​Nouw bjöd iallafall på god frulle,(kaffe,acaibowl,grön smoothie, raw brownie) och sen kom även Peppe Ekmark och höll ett av dom mest inspirerande tal jag någonsin hört. Blev alldeles för taggad på livet haha. Han hade hunnit med så mycket coola grejer. Han har ju även nu släppt en app (Papilly) som ska hjälpa människor att må bättre, stressa mindre osv. Tror verkligen det är ett bra verktyg för framtiden. Det är ju inte alltför ovanligt att människor mår dåligt, är deprimerade och stressar på tok för mycket.

Nej hörni, nu måste jag jobba.. om några timmar ska jag på ett grit pass, Wiho bästa stunden på dagen!

Gillar

Kommentarer

PatricciaBergsten
PatricciaBergsten,
Va mysigt å ha en dag när man slipper göra frukost å gå på föreläsning. Nästan lite som retreat på en arbetsdag 😊
nouw.com/patricciabergsten
Maawl
Maawl,
Men så mysigt det såg ut 🙌🏻
nouw.com/maawl
WorkFit
WorkFit,
så mysigt! 💋
nouw.com/workfit
ebbalowenberg
ebbalowenberg,
Orkar inte vad mysigt det låter!!
nouw.com/ebbalowenberg