Kan det här vara påriktigt?

Hemma från Toscana *gråter en skvätt*. Har haft underbara dagar med UNDERBARA tjejer, så glad att jag fått träffa och hänga med så många nya. Myskväll måste bokas pronto!!

En av dagarna hade Nicole, Hasti och Heidieh (tjejerna från Deo Doc) styrt upp en vinprovning på ett underbart ställe som heter Tenuta Torciano. Jag hade absolut inte tackat nej till att gifta mig där, allt var så romantiskt att jag helt plötsligt började sakna B.

Ungefär såhär såg omgivningen ut. Det som jag älskade med den här vingården var att dom faktiskt inte sålde vinet till några butikskedjor eller "vinbutiker" utan du måste faktiskt besöka för att få smaka och beställa deras viner.

​Lite snapshots från vinprovningen och den fina location vi var på

Jag bar en underbar byxdress som ni hittar här (klick). Jag valde att knyta den lite annorlunda, det är det jag älskar med halterneck, du kan bestämma hur du vill ha plagget

@alicestenlof , jag och Hanna

Nu är jag tillbaka på kontoret igen, den härliga kontrasten i mitt liv som jag inte skulle vilja byta ut mot något annat. Har rätt mycket att göra idag så hinner liksom bara kika in här snabbt men det kommer mer uppdateringar om Toscana så snart jag har mer datortid.

PUSS mina fina bloggläsare

Gillar

Kommentarer

tegelberg
tegelberg,
Så sjukt underbart!!
nouw.com/tegelberg
a
,
vart har du köpt den lilla blåa väskan? så fin
lovisawallin
lovisawallin ,
den är ifrån Missoni, heter typ missoni mini bag
nouw.com/lovisawallin
moahakansdotter
moahakansdotter,