Kan man grilla pizza?

En riktigt magisk kväll på Gotland. Tänk att vi kunde sitta ute till sent i bara shorts och tröja. Gick in senare på kvällen men bara för att jag blev helt sönderbiten av myggor. Killarna hittade iallafall en pizzasten när vi strosade omkring i visby och det var vi ju såklart tvunga att testa. Det blev helt galet gott och tog liksom bara 2 minuter innan pizzan var klar. Fast eftersom vi gjorde ca. 9 pizzor per kväll så satt vi och åt från 5 på eftermiddagen till sen kväll.

Pizza med en hel del mumma på, till det ett glas rött - ÅH längtar så till Italien.

Smutsigt hår och osminkad med B's skjorta på mig men så lycklig och lugn i hela kroppen

En av dagarna gjorde vi en efterrättspizza med Manchego ost, päron, valnötter och massa honung. mmm.. smälter i munnen. Tur att jag typ förätit mig på pizza för stunden så nu är jag mest sugen på härliga sallader och wraps.

Vad händer för er idag då? Känns absolut inte som måndag för mig, typ mer som en fredag men det kan ju vara för att jag fyller år imorgon haha :) Galet taggad tjej liksom. Födelsedagar är verkligen det absolut bästa som finns och som pricken över i:et har B bokat in en hotellnatt för oss två på Diplomat ikväll, förstår ni hur mysigt att vakna imorgon och beställa roomservice. Senare på dagen väntar lite jobb innan jag ska möta upp mamma och sen middag med hela familjen.

Gillar

Kommentarer