kände sparken med min hand!!!

Jag har hittat den perfekta Gravidklänningen, ni vet som inte sitter åt någonstans men som inte heller får dig se helt ocharmig och formlös ut (inte för att jag har väärsta formerna men ni fattar)

Klänningen hittar ni här (klick),finns dock bara kvar i storlek 34 MEN den sitter ju minst lika fin på någon som inte är gravid haha, skorna är mina nya favorit sneakers och ni hittar dom här (klick). Sen har vi min nya väska ;) Alltså den är så perfekt, är så glad att jag 1. tog den absolut största storleken 2. att jag körde på en svar, classic och ingen rosa som jag tänkt från början.

God morgon förresten, hur mår ni? Jag har precis avslutat mitt andra träningspass för den här veckan och det känns grymt. Funderar på att lägga ut lite av min gravidträning här på bloggen då jag själv tyckt det är så svårt att hitta bra pass och veta vad som inte är okej eller så, hade ni tyckt det varit kul? Såklart kan ju man som icke gravid också köra passen, dom ska ju fortfarande vara hårda.

Vill ni veta något så mysigt som hände igår? Det fick mig ligga och gråta i sängen några minuter haha, kände mig så töntig efteråt men jag skulle precis gå och lägga mig och det kändes så tomt utan B, fick liksom en liten ångestklump i magen, kände mig som mest ensam i hela världen men så helt från ingenstans så sparkade det till (sist var ju på min födelsedag men jag hann inte känna på sparken) men den här gången kände jag verkligen sparken med min hand på min mage, alltså förstår ni lyckan?? Det var sån sjuk känsla att få känna med handen och få bekräftat att det var en spark jag tidigare känt och veta att det är påriktigt typ. Kan inte förstå att det ligger en liten bebis där.

Nu måste jag fortsätta jobba, har så mycket att göra idag och så är det ju match vid 16-tiden, ska ni kolla? Eller aa gissar ju typ att 99 % av Sveriges befolkning kommer kolla

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Åh du är så fin!! Så spännande!
nouw.com/faronsson
torres
torres,
Gud så härligt med sparken i magen <3
nouw.com/torres