Kari traa training

HAHA OMG den här bilder säger mer än 1000 ord. Förra veckan testade jag och Hanna på en ny slags träning (för oss!) tillsammans med Kari Traa och Polhem PR. Det var bara jag, Hanna, Elin från Polhem och Alexandra som höll i passet så man kunde inte smita från att svettas.

Dom otroligt snygga träningskläderna vi har på oss (kommer bli perfekt för löpning ute nu till hösten) är ifrån girl power märket Kari Traa, ursprungligen från Norge. Dom har allt från underställ till träningskläder för alla sorts olika aktiviteter. Snygga men också funktionella.

Bilder: Angelickpicture

Vi körde iallafall något som heter Night Fight, Sjukt rolig träning som du kör endast med dig själv och en säck (alltså brottningssäck, eller nu vad det heter). Alexandra var grym på det hon körde och vi kämpade på. Viktigast för mig när jag tränar är också att träningskläderna sitter som dom ska. Vilket dessa gjorde, nästan så dom var formade efter min kropp. Om ni vill läsa mer om Kari Traa kan ni göra det här (klick!).

Nu ska jag själv strax ge mig ut på en snabb joggrunda. Jag skulle tränat med Ebba men glömde bort att jag bokat in att testa sockervaxning på ett nytt ställe (mer om det sen) så hann inte.

Vi hörs imorgon <>

Gillar

Kommentarer