Klänningen ni frågat efter

Ni är så många som frågat om klänningen ni skymtat på mina bilder från landet, jag förstår er den är magisk.. Perfekt från stanhäng till beachclub. Ni hittar den här (reklamlänk), Finns även i vit.

och apprå på ingenting, jag vet att det är tabu, jag kommer ju inte längta så snart det blir kallt och man inte längre är sådär sommarsnygg och brun som man är nu MEN jag längtar till hösten. Framförallt för att vi får en ny familjemedlem men jag längtar SÅ efter mysiga höstkvällar med vänner i huset. Tända ljus och inte få ångest av att ligga inne då det ändå blir mörkt så tidigt. Man kanske inte ska klaga på att bo i Stockholm, man uppskattar ju på något sätt verkligen det lite ruggiga och mysiga.


nu, Hoppa in i duschen, hade tänkt ta en PW men somnade i soffan.. ,Känner hur svag jag blivit efter jag vilat från träningen så länge.. Längtar tills min partner in crime kommer hem så vi kan träna igen, hon valde ju tyvärr att förlänga sin resa på Ibiza 3 dagar... SUCK kom hem nu Hannadelicious

Gillar

Kommentarer

cassandraharaldsson
cassandraharaldsson,
Verkligen drömmig klänning!
nouw.com/cassandraharaldsson
AngelicaCarlsson
AngelicaCarlsson,
den är ju så fin 😍😍
nouw.com/angelicacarlsson
Faronsson
Faronsson,
Åh, den är såså fin!😍😍
nouw.com/faronsson
Jennifer
,
Hej fina! Har ni funderat något mer på att gå ut med könet offentligt? Självklart nyfiken på vad ni väntar för liten. Men tänker på om det handlar om ett aktivt val eller om ni inte riktigt vet hur än. Jag ligger precis en månad efter dig med mitt BF. Så spännande!
lovisawallin
lovisawallin ,
Hej gullis <3 Först ville jag hålla på det för att det var mysigt att ha det för oss själva. Nu är dock tanken att vi ska gå ut med det, om kanske 1 månad 😊 åh stort grattis till dig <3 kram
nouw.com/lovisawallin
elinsophie
elinsophie,
Gud vilken fin klänning 😍😍😍
nouw.com/elinsophie
Be_Creative
Be_Creative,
Beautiful dress ♥
nouw.com/be_creative