Kolmården och Trosa

Imorse gick alltså jag, B och familjen upp vid 8 för att åka till Kolmården. Pappa hade fått nys om den nya bergochdalbanan och ville testade den så vi hakade på. Grymt taggad men nervös här haha.

Haha den här bilden bjussar jag på. Så jävla livrädd haha jag orkar inte. Sen att tuttarna typ hänger till knävecken för alla G-krafter är en annan femma. Mamma ser inte heller såå glad ut eller vad tycker ni? B filmade allt med Gopro:n och då hör man hur hon skriker att vi kommer dö haha.

Sen för att få lite valuta för pengarna så gick vi omkring en snabbis för att kolla in lite djur. Dock känns det faktiskt lite olustigt att se djur som inte hör hemma här. Vi var ju på safari i Afrika för något år sen och då såg vi ju vilja noshörningar osv. Det känns inte okej att sen se dom instängda.

Vid 12-tiden var vi klara och då tog vi bilen förbi Trosa. Alltså det finns så många hallonställen i Sverige som man inte ens tänkt på att besöka. Trosa, i'll be back!

Vi stannade på Fina Fisken och åt en bättre lunch. Kan verkligen rekommendera deras Fish n' Chips om ni har vägarna förbi. Och hur mysigt var inte stället? Vi hade turen och ha strålande sol ungefär hela lunchen

Efter lunchen stannade för glass och en liten promenad innan vi åkte hem. Hur bra tisdag? Fick mycket energi av den här dagen så är grymt taggad på jobb imorgon haha. Men påriktigt, har ni tråkigt åk till Trosa och gå omkring där.

Nu är vi tillbaka på landet och dags för middag <3 ha="" en="" fin="" kväll="">

Gillar

Kommentarer