konstant hungrig när jag bloggar om mat

Jag lyckas alltid matcha min matinlägg när jag är som mest hungrig, sitter på kontoret nu och försöker hitta en lunchbuddie.. Det går mindre bra, dom som jobbar här har redan stuckit iväg och jag vet att om jag inte hittar någon att äta med lär jag behöva strunta i det helt och hållet haha. Glömde iallafall lägga upp bilderna från i lördags. Vi drog direkt från STCC till Supper där vi skulle fira en killkompis som fyllde år. Hans flickvän hade styrt upp en överraskningsmiddag och han blev verkligen så chockad när han kom in. Som vanligt på Supper levererade dom riktigt god mat. Vi tog in en massa rätter och åt tills vi inte orkade mer

Till vänster Jennifer och jag och till höger Johanna och jag

Sen promenerade vi till Utes där vi satt i några timmar innan vi smet in på Suite. Träffade även på Jennifer som också bloggar här på devote och Gabriella som tidigare jobbade på Devote.

Någonstans här blev det blurrigt men hade verkligen en 10-poängs kväll om man bortser från sista timmen ute, Älskar att vara ute och stöka med min kärlek trots att vi ibland bråkar (läs:jag). Kanske lite privat att dela med sig om sånt men jaja, jag är en känslig och lättkränkt person till vardags så när jag dricker är det klart att dom känslor jag har förstärks. Något att jobba på kanske? Hoppas iallafall att jag inte är den enda och jag tror även B förstår hur jag fungerar även om det ibland kan bli väldigt tröttsamt. På tal om ingenting är jag sugen på en riktig tjejutgång snart, med hela tjejligan. Får bli att styra upp det nästa gång det vankas utgång.


Nej nu måste jag fan käka, Det är så trist att äta såhär på vardagar när man bara slänger i sig någonting, håller ni med?

Gillar

Kommentarer