Kräftskiva med Swedish Tonic och youtube tog bort min vlogg

Den här dagen, vet inte vart den tagit vägen. Vi har varit i huset sen 9 imorse och var inte klara förrän femtiden (hade varit såå mycket senare om jag inte fått hjälp av Demi) därefter åt vi middag med några vänner och nu har jag precis satt mig i soffan (efter typ den bästa duschen i mitt liv då jag typ haft sågspån i håret, isolering som kliat på kroppen osv) för att kolla Hassel men tänkte uppdatera er snabbt ändå men innan det vill jag bara säga att Youtube tog bort min vlogg från Frankrike, hade väl någon låt där som inte va OK och det insåg dom efter två dagar... Suck men bara så ni vet varför den inte är kvar. Ska försöka ta hjälp av någon som vet hur man gör med musik osv.

I lördags vaknade jag vid 9 men kände mig ändå stressad då jag klockan 12 skulle befinna mig hos Elin. Vi skulle nämligen några tjejer på kräftskiva som Swedish Tonic styrde.

Jag & Elin till vänster och hennes en sneakpeak på hennes superfina lägenhet. Verkligen så drömmig, ljus och snyggt inredd. Några minuter efter jag anlänt dök även Jossan upp. Då satt vi och drack bubbel och snackade skit tills vi insåg att klockan var på tok för mycket. Då bokade vi Uber till Norr Mälarstrand

PS. Min byxdress är från förra året, Zara. Skinnjackan är från Chiquelle

Där Swedish Tonic hade styrt upp en av dom bättre kräftskivorna jag varit på. Var så mycket härligt folk där, många gamla men även nya vänner.

Vi drack såklart en jäkla massa tonic drinkar men utom det så dansade vi till en grym dj, såg på uppträdande. Sen var även den bästa podden "alla våra ligg" där och snackade lite. Det blev 3 intensiva timmar men det gjorde inget för mig, vid 18-tiden drog jag vidare på kräftskiva nummer 2. Där la jag dock ned kameran, kände inte att jag orkade fota hela dagen om ni förstår.

Nu ska jag svara på lite mail, sen förbereda inlägg och veckans planer. Som det ser ut nu kommer det vara fullt upp från morgon till kväll, som vanligt haha

Natti natti mina vänner <>

Gillar

Kommentarer