Det där med att bråka och ett rensat schema

Insåg igår att hösten är min favorit årstid. Sommaren är härlig men ändå överskattad

Höstprommisar och frukost på Berns

Tycker dom här bilderna verkligen förklarar hur min helg sett ut. Fredagen bestod av myskväll. Lördagen tog vi en lång prommis och även en bilpromenad medan vi gjorde några ärenden. Söndagen spenderade vi hela eftermiddagen på Berns där vi jobbade och kollade på villor utomlands.

Vi hittade så mycket fint och drömmen är väl att köpa något ställe i framtiden, men först vill jag resa lite mer. Vet inte om det är normalt men jag blir liksom stressad av att vara på samma ställe flera gånger, det könns som man lägger tid och pengar på något som man redan upplevt, fattar ni? Jag och B "bråkar" nog mest om resor för vi har så olika sätt att se på det hela. Han känner verkligen inte samma stress om att resa som jag gör så då och då ryker vi ihop när jag är stressad och känner att jag måste åka någonstans och att det inte spelar någon roll vad det kostar medan han hellre lägger pengar på investeringar, vilket är klokt men lite tråkigt :)

God morgon iallafall, måndag och jag har hela dagen fullspäckad med jobb. Ska faktiskt rensa lite i min kalender då jag kände att förra veckan var för jobbig. Jag klarar inte av att jobba så mycket som det blev och då gäller det att tacka nej till grejer som bara gör mig stressad. Så veckans schema kommer senare i veckan och väldigt mycket glesare än vad det brukar vara.

Gillar

Kommentarer