La Bodega Negra

En suddig bild på Oline och mig <>

Här sitter vi hemma hos Maria och skålar med lite bubbel innan det var dags för middag. Vi alla var såå segstartade efter gårdagens festligheter.

Alltså världens coolaste ingång till restaurangen. Det ser ut som en porr-butik/ strippklubb

Som ni ser så var maten, drinkarna och stämningen on point! Om ni är i London måste ni besöka La Bodega Negra, vet inte hur det är om man inte bokar bord men när vi bokade veckan innan hade dom enbart en tid kvar till oss och det var 22:30, perfekt för oss som skulle ut efter men bra att tänka på om man vill äta middag i en normal tid. Godast var nog Tonfisken och deras Quesadillas. Det bästa är att det typ är som en nattklubb inuti så hade inte bangat på att hänga kvar men vi drog till The Box istället. Jag vet inte om många av er varit där men för mig är det ett måste i London. Sist vi var där sprang liksom John Newman ut på scenen och sjöng lite. Det är ju strängt fotoförbud men såklart lyckades Josse få med sig en av showerna på sin lilla go-pro kamera, ni får se allt i hennes video hon kommer lägga upp sen, kan länka den då :) Vi dansade iallafall till tidig morgon och när de flesta åkte på efterfest åkte jag hem. Att vakna själv på morgonen var sån ångest, är det så när man blir sambo? Är så van att ligga och sova med någon och när jag inte sover med B sover jag med tjejerna så det var sån chock haha, jag måste ju öva på att vara ensam mer hör jag.

Idag har jag jobbat en del, gått på pilates med Marika och efter jobbet var jag och B var och kollade på en lägenhet idag vi lagt bud på, såå nervös för den här var verkligen så fin!! Ska inte jinxa men ändå :) Var förresten och hämtade ut en massa paket idag, så soft när man varit bortrest men när jag skulle hämta sista paketet såg jag att det var från Zara, vilket var konstigt eftersom jag inte beställt därifrån. Så jag har fått hem en annan tjejs paket och hon har nog fått hem mitt haha.. suck. Det var också till ett samarbete som ska upp relativt snart så hade ju varit bra om jag fått det i tid. Aja nu ska vi käka puss och ha en mysig måndagkväll

Gillar

Kommentarer