Lampoholic

Så fort jag fotar och försöker visa vår lägenhet blir bildkvalitén sämst.. Har ingen aning varför men får väl tänka på det nästa gång.

Vi är i alla fall helt galna i lampor och det kan man tydligt se i lägenheten. Det finns överallt men enligt mig är det sjukt viktigt att ha bra ljus i ens hem och även att lamporna är snygga. Jag ska ge cred till B för alla lampor då det är han som valt ut och hittat alla men jag kommer aldrig kunna tänka mig en annan stil på lampor. Vi kör lite blandat men mest från Atelje Lyktan och Flos.

Lamporna över vår köksö är från en kille i Danmark som använder sig av gammal gatubelysning och gör inne-lampor av dom. Dessa är nog mina favoriter i hela lägenheten

Vår coola lampa i sovrums fönstret är ifrån Atelje Lyktan och den fick vi i present när vi hade vår inflyttningsfest. Den har perfekt ljus och är en super mysig sov-lampa. Hur coolt att man också kan ladda mobilen bredvid den? Hade jag vetat att dom fanns hade jag nog struntat i uttag bredvid sängen och bara kört på två lampor på varje sida av mig och B.

Gillar

Kommentarer