Länge sen

Igår bjöd Micael Bindefeld in till en riktigt mysig kväll i Intimissi’s nyöppnade butik i Gallerian och det var super najs att gå på event, känns som det var länge sen :) Jag var med andra ord väldigt taggad. Roligast är ju att företaget jag jobbar på (innan mammaledigheten) bygger i gallerian, så gissar att vi byggt butiken ;) Zengun alltså!

Vi fick kika på deras UNDERBARA utbud (tips att springa dit och köpa deras silkes pyjamaser som julklapp) och jag valde med mig ett set hem. Var på tok för varm för att orka hålla på prova men kände att ett hel svart set inte kunde gå fel. Längtar till att ha det, undviker nämligen bygel BH:ar då jag hört att man kan få mjölkstockning? Kan någon säga om detta stämmer?

Vi minglade ett bra tag i butiken och det var sjukt trevligt. Eftersom jag ”precis” fött och Dani är gravid så blev det givetvis mycket bebissnack. Jag visste inte att Micael och hans partner faktiskt använt sig av en surrogat mamma från Arizona. Var sjukt kul att höra hur det gick till och hur man blandannat transporterar fryst bröstmjölk över Atlanten haha.

My face när jag får äta råbiff för första gången på 1 år

Jag hängde mest med @moamattsson . Den underbara människan. Hon var trött och jag har amningshjärna så ver inte hur många gånger vi missförstod varandra vilket ledde till mycket skratt haha. Båda låtsades ju också veta precis vad den andra pratade om för att sen bli helt genomskådad. Men tycker om den människan väldigt mycket.

Hade liksom inga andra bilder förutom på mig, Moa och underkläder men bättre än inget ;)

Efter massa mys så begav vi oss till Tak för en mysig middag. Dock blev det rätt sent så jag var tvungen att gå innan maten var klar. Jobbigast med bebis är ju att man måste tänka att man faktiskt ska orka vara aktiv under natten också om Todd skulle vakna. Så 22:00 slängde vi in handduken.

Tusen tack Intimissi och Micael Bindefeld för en super mysig kväll! Och hjälp vad det är skönt att faktiskt komma hemifrån, utan bebis. Var så mysigt att se Todd och B Bonda ännu mer. Och apprå på det, nu är B officiellt pappa till lillen, vi signade papprena imorse haha

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
Sara
,
Kan du inte skriva ett inlägg om dina förväntningar på att vara mamma VS reality? 😃 Alltså det som är som du trodde det skulle vara, och det som inte är det!
lovisawallin
lovisawallin ,
Joo faktiskt, kul grej ju! Ska börja filura på ett sånt inlägg
nouw.com/lovisawallin
sqquash
sqquash,
Vad roligt, älskar att läsa om events! 😃
nouw.com/sqquash