Lanseringsevent i Köpenhamn

Hela 3 stycken inlägg idag, vem är jag? Gissar att det är så effektiv man blir när man ej är ”mamma” och kan fokusera och utnyttja alla dygnets timmar (eller ja iallafall till 21, efter det hade jag tänkt sova ikväll)

Nu har iallafall min underbara bästis haft sitt kollektionssläpp och det gick så jävla bra. Eventet var riktigt mysigt med god mat och när väskorna släpptes kl 12:00 idag shoppades det loss på hemsidan. Såå stolt över dig!! Om ni vill spana in kollektionen hittar ni denHär (klick!)

Såhär såg jag ut dagen i ära. Nöjd med smink men mindre nöjd med mitt hår. Det kanske ser fint ut på bild men irl är det en riktig katastrof... utväxt, virvlar bak i håret som tar fram ännu mer utväxt, amningshår som växt ut halvvägs och står rätt upp och en helt fel bena... den är de nog någon cm för långt jaja, ville bara klaga lite

Vi har hängt på stället Manon les suites. As coolt hotell med spa och ja ser exakt lika coolt ut i verkligheten som på bild

Ovan skådar ni min favoritväska ur kollektionen (kommer även i beige). Så kul att väskan är döpt efter mig??? Blev så jäkla rörd🖤 den lilla svarta väskan med fluff band på sidan blev också en favorit idag efter jag fick känna på det fluffiga bandet, så mysig och lyzzig.

Och såhär har jag sett ut dagen i ära.

Kavaj- chiquelle / skinnväst -Här / byxor - gamla Gina / solisar - Corlin Eyewear

Josses skjortklänning är ifrån Nelly men för ett tag sen så tror den tyvärr är slutsåld. Nu ska jag få liv i resten av gänget som sover. Vi måste bestämma om vi ska ut och partaja ikväll eller stanna inne.

Gillar

Kommentarer

Lovisars
Lovisars,
Åh! Funderat så länge på att handla något från Crossbody! Nu kanske det äntligen blir att man slår till. Lovisa Chain väskan är grymt snygg.
nouw.com/lovisars
:(
:(,
Alltså älskar er podd men klarade inte av att lyssna på den idag när du satt och smaskade. Stängde av direkt, synd 😟
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229