Låser jag oss hemma för mycket?

Ni kanske ligger hemma och njuter av den här söndagen. Äter choklad och dricker te så kan ni passa på att läsa en intervju jag gjorde för Forni.se häromdagen. Tipsar om mina absoluta måsten i badrumskåpet HÄR hittar ni artikeln.

Och apropå badrumsfavoriter, finns det något finare än att se sina två favoritpersoner i den här världen mysa?

Mina söndagsplaner är nog att chilla hemma (som vanligt). B börjar tycka att vi är tråkiga och isolerade men jag är så konstant trött och vill egentligen ha nära till en säng. Sen tycker jag faktiskt att det är krångligt att söva Todd någon annanstans än hemma, vilket gör att vi blir väldigt låsta då vi alltid åker hem senast vid 19 från vänner och restauranger.

Nu är jag ju den som bara ser problemen men jag anser att de inte är värt att natta T i 45 minuter eller mer (han har ju svårt att somna om vi inte är hemma då han inte är van) för att sen riskera att han vaknar när vi bär honom till bilen och ur bilen in hem.

B menar ju att det är en vanesak och att vi kanske ska göra honom van med att nattas på andra ställen.

Hur har ni gjort? Kanske jag som låser oss hemma för mycket för att jag tycker det är lättast så och för att jag är rädd att det ska bli katastrof och ändå sluta med att vi får åka hem om han ej kommer till ro. Jag har liksom antagit att alla föräldrar har gjort som vi gör. Dvs. Gör saker innan läggdags men sen är man hemma.

Undrar hur det blir sen (om två månader typ alltså!!!) med två barn, undrar liksom vad största skillnaden blir.

Gillar

Kommentarer

Marléne
Marléne ,
Vi nattar där vi är om planen är att stanna sent. Är det bara typ två timmar över hans nattning får han vara vaken och somna i bilen på väg hem:)
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså jag dööööör för dusch-bilden!! Så söt får man ju inte ens lov att vara <3
nouw.com/matildaberlin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229