L'oreal

Häromdagen var jag på ett L'oreal event med Amanda. Dom ville berätta om deras två nya produktlanseringar. Den första är Instant root concealer spray och deras Clay masker. Det nyaste är alltså typ contouring fast med ansiktsmask. Din hy är ju inte lika i hela ansiktet så varför använda samma mask då när vissa ställen behöver en fetare kräm och vissa en mer matt. Jag köper verkligen konceptet. Sen var de en concealer för utväxt eller gråa hårstrån, jag har hört om det innan och tycker det är bra för dom som faktiskt inte hinner eller orkar slinga eller fixa upp håret hela tiden.

Alltid kul att ta selfies i speglar <3 och="" till="" höger="" fick="" amanda="" sitt="" hår="" fixat,="" det="" blev="" så="" romantiskt="">

På plats fick vi reda på lite mer om produkterna medan vi åt lite god mat. Sen kunde man antingen få håret fixat, ta på masker eller få en touch up på sminket. Riktig bra fredagsgöra om ni frågar mig

Tycker det var ett väldigt lyckat event faktiskt. Fick med oss hem lite så ska köra maskerna ikväll. Man fick en som är för glow, en för matt hy och en expo mask. Kika in här senare idag eller på min instagram för att se hur man gör. Jag kommer visa tydligare hur jag använder dom och på vilka områden.


På tal om något helt annat, jag är lite trött idag haha blev nog lite för mycket drinkar igår och såklart så skulle jag och B börja bråka. Vi båda är väl rätt envisa och igår så tyckte vi lite olika om grejer så lite misstolkningar på det haha jaja inga större problem men vi åkte hem vid 3 och så missade jag att hänga med Josse och Elin också för jag var upptagen med att vara arg. menmen större delen av kvällen hade vi såå kul! Var ju en rätt tuff dag då vi va uppe tidigt sen iväg på STCC och sen direkt till stan för middagen. Men mer om det sen. Nu ska jag fortsätta kolla på SAMCRO och äta till godis. bra söndag, och imorgon börjar min detox haha lagom taggad nu.

Gillar

Kommentarer