LOVISA X NELLY

Inlägget innehåller reklamlänkar för Nelly.com

Jag och några snygga bruttoBild lånad av Lovisa!

Så fina boxar med blommor!

Min klänning hittar ni HÄR och Lovisas klänning hittar ni HÄR (man fåår så sjukt snygg rumpa i den!!)

Eftersom jag springer rätt mycket på events där det ofta bjuds på alkohol så har jag valt att istället fråga efter alkoholfritt. Självklart skålar jag i champagne men sen kan jag ställa undan glaset och dricka typ som i det här fallet, lite kokosvatten.

En riktigt mysig eftermiddag, och vi hade sån tur med vädret! Det sprack upp precis när jag skulle börja promenera till Berns.

Somliga dagar är bättre än andra. Nu sitter jag liksom i varma mjukiskläder på landet och är dränkt i jobb. så drömmer tillbaka lite till i onsdags då fina Lovisa bjöd in till sommardrink på Berns. Jag blev väldigt glad då jag av misstag råkat slänga mitt kort som man måste ha för att få besöka bar 606, nu kunde jag tigga till mig ett nytt haha :) På plats var underbara människor från Nelly och härliga influencer, alla var såklart klädda i Nelly och det såg nästan ut som vi skulle på något bröllop, sååå fint det var alltså!! Idag jobbar jag till sju-tiden, då stänger jag ned datorn eftersom lite kompisar kommer ut till landet. Imorgon ska jag ska spruta för fästningar (hatar sprutor så har ont i magen av tanken) och spela in första renoverings vloggen iih, vi var ju i huset igår. Det känns som att det är väldigt långt bort nu att flytta in, vill bara sätta igång och renovera direkt..jaja vi hörs senare <>

Gillar

Kommentarer