lunch med Dani och tydligen en spindel

I måndags mötte jag upp den här snyggningen, vi har planerat en date allt för länge men vi är ingen bra kombo på instagram message haha allt vi skrev missförstod vi så tillslut var vi tvungna att verkligen stämma överens att vi skulle ses måndag just kl. 12 haha. Vi diskuterade även lunchsställen och ja fantasin flödade inte direkt, det blev Nybrogatan 38. Väldigt smart drag då jag också fick se Dani och Babaks nya lägenhet som ligger ett stenkast bort, dog för den!

Jag och finaste Mini, vill också ha en hund med tungan ute, allt blir så förlåtande på något sätt haha. Dani tog iallafall in omeletten och jag tog falafelsalladen, dock hittade vi en spindel i min, så fick en ny men man blev ju ändå rätt äcklad. Personalen var övertygad om att den kom utifrån, men den var tillräckligt stor för att man skulle se den trilla ner. Struntsamma, jag och Dani hann snacka ikapp och det var väldigt mysigt, saknat henne så vi hann planera massa kul för framtiden med eventuella resor och tjejmiddagar. Mest taggad är jag nog ändå på en sleepover i deras nya lägenhet.

Jacka - Chords / Jeans - Levi's / Tröja - Pull & Bear / Väska - LV / Solisar - Gina

Idag har jag hunnit, PW, jobb, fotat och kollat Hannas nya lägenhet, en snabb frukost med Clean och Elin, och nu möte. Senare på eftermiddagen ska jag till Make-up store och sen väntar massage och ansiktsbehandling. Så härligt avslut på dagen          

Gillar

Kommentarer