Lunchtips

Igår när jag vaknade så kände jag att jag ville unna mig något, då brukar det ofta bli att jag unnar mig någon fin lunch eller middag ute istället för kläder som många andra haha. Valde iallafall att unna mig en riktigt härlig lunch, helt själv och så fick det bli! När vi va på AWB's presskontor så bjöd dom på mat från Paradiset. Jag har sen dess haft den på min "måste äta på" lista. Så jag promenerade till Regeringsgatan 44 där man hittar den här mat- butiken/stället en rulltrappa ner. Det var liksom mataffär och lunch i ett. Jag valde en dagens sallad, då fick man välja lite som man ville från en disk som dom plockade ur. Blev en hel del sötpotatis och så en vegetarisk biff på det. När jag sen kom till efterrätterna trodde jag att jag dött och kommit till himmelen. Dom hade alltså Mini raw- donuts och massa annat smaskigt som ni ser på bilden nedan.

Alla bakelser kommer ifrån Gott by Malin och här hittar ni till deras gudomliga hemsida där man kan beställa. Jäkligt dyrt men förmodligen värt varenda öre

Voilá min fina lunch, Rekommenderar er alla att gå dit! Så bra service också. Jag hade ju råkat glömma min plånbok hos Josse så jag hade bara cash på mig, dom tar egentligen inte kontanter men dom var så gulliga och löste det ändå. Älskar att träffa människor som är serviceminded, det blir mer och mer sällsynt.

Gillar

Kommentarer