Lycklig och renovering

Jag är ledsen att uppdateringarna här inne är så få nu förtiden. Jag har dock verkligen haft fullt upp.. är mitt i bebisbubblan blandat med jobb. Är verkligen lycklig samtidigt som sömnen och allt annat jobbigt tar lite på en.

Men dom här bilderna ovan är från en så jäkla mysig dag. Jag mötte upp Alex, Vickan och Vanessa för picknick i Rosendalsträdgård och vi satt där från tidig förmiddag till det var dags för hämtning på dagis. Om jag får jämföra årstid att få barn så kan jag ju säga att maj slår november ALLA dagar i veckan.
Det är skönt att inte behöva klä på en så liten bebis overall osv., du är piggare för det är ljusare ute, du kan hitta på mer grejer osv. Blir det fler barn ska vi nog satsa på att få mellan mars-maj igen (inget jag tar förgivet dock)

Som ni vet har vi varit på landet nu sen i torsdags (vloggar så ni kommer få se allt på YT). Dagarna har mest gått åt att städa och dona. Det är mycket renoveringar som sker och det blir så fint!!!! Längtar till att visa resultatet. Nu är det bara jag som måste lösa en bättre jobbhörna i våran stuga med spegel, klädställning osv. Så jag kan jobba lätt här ute med. Innan har jag haft Nicki (B’s syrra) som assistent så hon har kunnat filma mig men inte längre. Jag ska nog anställa någon efter sommaren dock, det känns som det kommer underlätta mitt liv så mycket och det kommer vara värt det.

Om ni har vägarna förbi Bullandö måste ni testa deras falafelsallad, åt den i torsdags och gud va god den är. Ska tillbaka dit idag för en tidig middag så blir att beställa den igen haha.

Nu ska jag fortsätta vila lite. Vi har haft bästa natten sen Tintin kom då klockan bannemig är 06 och Todd verkar fortfarande sova (vi sover i separata rum bredvid varann). Tintin brukar ändå chilla till 08 men råka väcka Todd mellan 03-05 så jag känner mig väldigt glad även om B hatar faktumet att vi inte sover i samma rum.

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Åh vad mysigt med picknick 😊 <3
nouw.com/desireekujala
Johannagrahn
Johannagrahn,
Gud vilken fin bild på dig och Alex 😍😍
nouw.com/johannagrahn
nellielillskog
nellielillskog,
Men så underbart med picknick! 😃
nouw.com/nellielillskog
beattriicee
beattriicee,
Men såååååå underbart! 😃
nouw.com/beattriicee
agnesvera
agnesvera,
Så härliga bilder!
nouw.com/agnesvera
evelinaglad
evelinaglad,
Jag hade helt glömt bort att man kan ha picknick! Måste vara ett bra alternativ när
man vill umgås nu i coronatiderna. Man är utomhus och man kan hålla avstånd. Perfekt! 💕😊
nouw.com/evelinaglad
Ella,