LYKO WINTERHAUL

Mötte upp den här snyggingen ovan igår och fotade lite innan en kväll fylld med events, ni hittar till hennes fina blogg HÄR. Kan säga att Louise typ har alla väskor som står på min köpa lista haha, så avis!!

Jag känner mig sämst som inte fick upp ett inlägg igår men jag hann på riktigt inte. Jag har inte hunnit äta sen lunch igår som förövrigt bestod utav en prinsesstårtbit följt av 2 chokladbitar på Lindex eventet, men det är nog också för att jag varit stressad och prio inte varit mat hehe MEN till något mycket roligare. Igår följde jag med Bästa Louise på Lyko's Winter Haul event på Skepparbron. Det var by far det bästa eventet jag varit på hittills. Först mingel med härliga tjejer innan dom meddelade att vi skulle få gå upp på övervåning, där skulle vi ta en påse och fylla med precis vad vi ville. Sån lycka rakt igenom och en tjejs våta dröm.

För er som inte vet så är Lyko är hemsida (dom har även butiker) där du kan beställa hårvård, smink och mycket mer. Dom har typ allt gällande skönhet osv. Ni kan hitta till deras sida HÄR.

Det här var bara ett av borden fyllda med produkter, snacka om att vända en stressig och trött dag till typ bästa dagen någonsin

När vi kom in var det inte bara uppdukat med massa god mat och bubbel (fanns även jätte gott kokosvatten på plats) utan även sminkbord och en soffhörna där man fick visa upp sina senaste produkter. (vill inte ens veta hur jag såg ut på den där filmen). Lokalen var också hur fin som helst men det blev rätt varmt när 20 tjejer fick gå loss på dom här borden.

Vi var inte snabba med att fylla våra påsar till MAX

girls, girls, girls

Jag med fina Isabella, här är vi helt slut efter 1 timme av skönhets "shopping". Jag fick med mig alla mina favoriter hem och lite nytt som jag vill testa, kan visa upp allt i påsen om det skulle vara intressant för er? Eller iallafall mina favoriter

Slutligen, TACK LYKO för ett event i världsklass!

Gillar

Kommentarer