Lyxig lördag med 2 timmars sömn

Igår kom Glamly hem till mig för att fixa oss inför kvällens festligheter. Jag hade ingen aning om vad det var förrän Josse berättade med det är alltså typ det softaste jag hört. Dom kommer hem till dig, sminkar dig,spray tan, fixar hår, naglar,ögonfransar ja vad du vill egentligen.

Så vid halv 6 hoppade jag in i duschen medan Elin och Josse blev sminkade och fick håret fixat. Jag hoppade sen direkt in i en morgonrock och sen fick tjejerna göra sin magi. Alltså jag fick SÅ mycket komplimanger igår. Både för hår och smink. Det här är alltså andra gången jag är nöjd någonsin med smink vilket är lite sjukt. Jag är väldigt kräsen.. SÅ stort jäkla tack till er på Glamly, jag ska definitivt boka allt man kan boka hos er haha

Såhär såg jag ut: byxor - klick (adlink) / Kappa - Lindex / Tröja - Vanessa moe X NAKD

Vid 19-tiden kom Demi och efter det åkte vi alla till Shirin där hon och Anna hade födelsedagsdrink (tack igen för igår tjejer, för kul) Vi lyssnade på låtar och dansade tills vi kände oss sugna på spritfire, så vi drog dit.

Efter det drog vi till LE (hur kan jag inte gått dit innan? Musiken, människorna ALLT är så jäkla najs) därefter Hells och spybar. JAPP jag trillade innanför dörren halv 6 imorse. B var liksom redan vaken men låg och myste med mig 2 timmar till innan han vid 8 tvingade upp mig haha. Dock blev jag serverad mysig frukost vid soffan till en super bra film så jag klagar inte.

Gillar

Kommentarer

alvasperle
alvasperle,

WOW vad snyggt ditt hår är!!

nouw.com/alvasperle