Måndagar ska ju vara bästa dagen

Den enda bilden vi lyckades få till från ultraljudet idag

God morgon hjärtan, min dag har verkligen sugit hittills.. Jag brukar älska måndagar men sovit extremt dåligt (Todd vakna ca 2 gånger i timmen hela natten), fick skynda iväg imorse för tidigt ultraljud då vi skulle få kön och BF. Lillen låg dock så konstigt att det inte gick att kolla könet så måste tillbaka på torsdag, vårat BF blev förflyttat från 28 maj till 7 juni och ja.. det viktigaste är absolut att bebisen är frisk men jag hade så sett framemot att få reda på könet ikväll och att jag redan passerat halva graviditeten. Nu gick jag alltså in i vecka 20 idag istället för vecka 21 som jag trodde i fredags.. jag har liksom redan börjat känna av åderbråcket i fiffi och det betyder att jag förmodligen kommer få det 5 veckor tidigare än sist..

Väl hemma så inser jag att jag har ett möte bokat 12:00, men ingen som kan passa Todd, vem jag har mötet med har jag också lyckats slarva bort så kommer helt enkelt få reda på det under dagen när den här personen får stå och vänta på mig..

Stressar sedan för att hinna till öppna förskolan med T innan han ska äta lunch.. Väl vid förskolan är den stängd? Men enligt hemsidan så öppnar dom 09:00 13/1 igen för året? Jag hinner inte åka till en ny innan han ska äta och jag har liksom inte fantasi eller energi till att leka idag. Vet inte vad vi ska göra hela dagen... får panik på att vara hemma men orkar inte fixa mig för att åka till stan (luktar svett och har så smutsigt hår).

Den här dagen blev absolut noll som jag tänkt och på det känns allt väldigt kaosigt just nu. Känns också som T får världens tråkigaste dag..

Nya tag imorgon.. men för er som vill ha lite positiv energi kan lyssna på vårat senaste poddavsnitt. Vi börjar även idag med denna månadschallange!! Är ni med oss?

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Usch vilken jobbig dag. Kram.
nouw.com/artist
josefinelouise
josefinelouise,
men hur söt är han inte i ovven då! och såna dagar suger, man får typ ångest.. know the feeling, baara härda ut och försöka tänka att det vänder snart! 😊
nouw.com/josefinelouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229