Me time

God morgon guys,

Mår lite bättre i dag vilket känns skönt. Känns som jag alltid är sådär äckligt sjuk i en dag och sen ger det med sig. Inte för att jag ens är nära till frisk (känns som jag har rakblad i munnen) men måste ändå till jobbet idag. På grund av utbildningen och sen att jag blev sjuk så har jag ju inte varit på jobbet sen i måndags och jag känner att mail inkorgen svämmar över trots att jag suttit varje kväll och försökt jobbat i kapp. Man är väl inte jätte effektiv när man är sjuk.

Sen vill jag bara säga TACK till alla som klickar sig in här, ligger på 17:de plats på topplistan och det är rekord :)

I går hade jag i alla fall en riktigt mysig kväll. Jag låg i sängen hela dagen och sen när klockan blev åtta hoppade jag in duschen och körde en riktig peeling följt av att smöra in mig i mandelolja och lite BUS. När jag är sjuk gillar jag inte att sminka mig då det känns som man täpper igen allt så jag skiter i smink imorgon och då kan det vara trevligt för mina kollegor att jag inte ser helt död ut haha så lite brun utan sol fick rädda mig.
Peelingen har jag förresten gjort själv :) blandat socker, olivolja och lite honung. Bästa peelingen enligt mig då den är väldigt grov men också återfuktande med olivoljan och honungen.

Gillar

Kommentarer