Melobee invigning i "Bieberhuset"

I fredags mötte jag upp J efter jobbet. Vi fixade oss lite snabbt innan vi skulle bli upphämtade vid Scandic Anglais. Vi skulle nämligen åka till Lidingö för release festen av appen Melobee, den gör det lättare att hitta nya artister och är super smidig att använda. Man trycker bara i vad för typ av musik man gillar så kommer det upp supermånga nya artister.


Juste, jag bar topp från Chiquelle och min faun fur är ifrån Sand men den har inte kommit ut i butik ännu. Lovar att hojta till när den gör det. Skorna är ifrån en butik i London som jag inte minns vad den hette.

Vi anlände iallafall till det kände "Bieber huset" efter 19-tiden. Det kallas så eftersom han hyrde det sist han hade konsert i Stockholm. Jag förstår ändå varför, huset var superfint och ja har lär ju ha fått mer privacy av att bo där än på hotell i stan.

Min finfina bästis, Love you!

Någon halvtimme senare så anlände Hanna så vi tre hängde lite, drack vin och dansade till grym musik. Tack Melobee och Presskontakterna för en bra start på fredagskvällen! Jag skulle inte ut men eftersom både Josse och Hanna ville ut så fick jag ändra mig. Vi åkte efter lidingö hem till Hanna och Anna, åt pizza och mötte sedan upp B och hans kompisar på Hofen. Avslutade på Wall innan vi åkte hem relativt nyktra, så skönt!

Vaknade för en stund sen och har precis ätit en frulle som bestod av tre majskakor med Philadelphia och grönpaprika och grönt te :) Strax ska vi åka till huset och senare i eftermiddag ska jag och mamsen fika på Bergianska trädgården. Ikväll blir det bio med tjejerna!

Gillar

Kommentarer