Midsommarklänningen

Klänning - Klick // Krans - Interflora

Fick såå mycket frågor om denna blus/klänning. Det är en klänning som var lite för kort så jag bar den som en blus, sen så ska den vara omlott men jag förstod inte riktigt hur så jag har satt ihop den med säkerhetsnålar istället haha. Det var så typiskt mig när jag var liten. Jag köpte kläder som jag gjorde om så jag fick dom hur jag ville ha dom, blev faktiskt ofta rätt bra! Nu är vi iallafall påväg ut till landet efter en dag på kontoret. Kom i kapp med mycket idag så det känns otroligt skönt. Resten av veckan är nämligen rätt hektiskt.

Måndag: Inga planer, vi åker ut till landet igen men mest för att packa ihop för dom kommande tre veckorna.Tänkte även fota så ni ser hur vi bor när vi bor där borta. Ofta något jag får många frågor om men det är alltså vårat hus vi renoverar och landet vi bor på medan

Tisdag: Möten och jobb. Senare på kvällen ska jag eventuellt springa med Adidas eller gå prommis med bästis

Onsdag: Min födelsedag!!!! Egentligen skulle vi bott på hotell som förra året men det blev lite mycket på tisdagen då vi kommer ha så mycket packning så tror helt enkelt att vi sover hos mamma och pappa (som på den gamla goda tiden) och åker tidigt in för frukost på stan. Sen ska jag in till kontoret för att sedan möta upp mamma. Vi brukar ha som tradition att jag får lite paket men sen en shoppingrunda på stan. Jag behöver bland annat nya skor och jeans. Efter vår shoppingrunda möter vi upp resten av familjen för middag.
Torsdag: Jobba, jobba och jobba. Sen träna med Toni och efter det middag med våra killar. Emellan det måste jag dubbelkolla att allt är löst med sponsorerna inför min fest på lördag. Bästa Douglas har fixat det mesta men vill ha lite dekoration osv. som bästa Izabella hjälper mig att fixa. (Hon jobbar på MWM)
Fredag: Ska nog ta det lugnt, har bokat spraytan inför lördagen hos bästa Angelica (vet inte om hon är bäst ännu men Anna säger det haha återstår att se)
Lördag: Jag har styrt en liten intim middag med några tjejkompisar för att fira mig lite innan vi åker in till stan. Jag ska nämligen som ni vet fira min födelsedag och det gör jag med ett stort härligt gäng på Wall innan dom öppnar för allmänheten. Så glad att så många kunde komma trots att vi är mitt i semestertiderna.
Söndag: Sova ;)

Gillar

Kommentarer