Min dag genom mobilen

Min morgon började väldigt tidigt (eller ja typ 05:00 i vanlig ordning) men redan 07:30 befann jag mig på Nybrogatan 38 för frukost med @moamattsson . Väldigt mysigt, vi satt kvar och jobbade länge innan hon hjälpte mig fota ett samarbete

Straight from instagram haha men seriöst Fyfan va deras gröt och äggmacka. Kanske min nya gravid craving haha

Sen var det dags för absolut första riktiga träningspasset sen jag blev gravid ”Påriktigt”. Självklart megaformerThe Place.

Efter träningen så behövde jag ta lite telefonmöten, andra möten och mail innan jag hade en gravidmassage på Spa by us inbokad. Och snälla, var väl jag värd den! Min graviditet har inte varit lätt så jag ska verkligen unna mig precis de jag känner för.

Lovis!!!<3

Jag och min favvo idag <3 har dessutom kört 2 dagar utan smink nu, Fyfan va skönt det är!!

Nu har vi varit på möbelmässan. Imorgon blir det en hel dag med fokus på bara Todd eftersom han på måndag börjar på förskolan!! Hur sjukt är inte det? Nyss var han ju så liten :( är på något sätt glad att det kommer en till bebis om ett tag så jag har en mini med mig snart igen.

Juste!! Vi beställde 2 nya kommoder och 1 spegel idag på möbelmässan från Haven. Längtar till att visa upp er allt hemma när det är färdigmonterat. Kommer bli så snyggt!! Ena ser iallafall ut som den som är med på bilden till vänster

Nu filmkväll och bad med B. Imorgon är det helg!! Wiho

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Låter som en toppendag och hur skönt med ett avklarat träningspass!?!
nouw.com/malinhardstahl
AnnaAlgotsson
AnnaAlgotsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229